جزئیات فعالیت

باورتون همیشه هفته دیگه دقیقا یک سال میشه که من دارم این کتاب میخونم ،، پیشاپیش سالگردمون مبارک

یا خدا

یا ایلومیناتی

hasti

1403/8/9

یکسال یه کتاب؟؟؟؟؟؟ عجیبه

معمولا چند ده کتابو باهم میخونم اخر اینجوری میشه تقریبا روزی دو صفحه،، حالا این خوبه چندتا کتاب دارم فکر میکنم سه چهار سالی طول بکشن ، اگر فقط قرار به خوندن دو سه تا کتاب  به تنهایی باشه، اینو میتونستم تو دو  هفته بخونم با اینکه ۹۰۰ صفحه اس  ، ولی خسته کننده میشه برام اینجوری و ازار دهنده

واقعا نمی‌دونم چرا بعضی کتابا اینجوری میشن! منم دو سه تاکتاب دارم دقیقا در همین وضعیت و واقعا وقت ندارم بخونمشون! 🥴

کاش درد فقط برای وقت نداشتن بود ،  گاهی ادم بی حوصله اس ، گاهی تمرکز نداره  و همش درگیری ذهنی داره اونم تو این بلبشو  و هزار ویک دردسر و اتفاق پشت سر هم

دقیقا همین.

عجب کتابی چه نویسنده ای👏🏻

یوسا کم نظیره ، این کتاب چنان به دلم نشست که تصمیم گرفتم چندتا کتاب دیگه ازش بخونم، البته یه کتاب دیگه هم دارم ازش میخونم یادداشت های عراق

سور بز هم فراموش نکنید فوق العاده است

1403/8/10

وقایع کتاب یادتون نرفته؟
اینطوری خیلی سخت میشه به کتاب برگشت اصلا مزه اش میره

یه کتاب واقعا دیگه باید عالی باشه که من تا یک سال دنبال خودش بکشه ، از اون لحاظ نه مشکلی نیس به مرور عادت کردم و عادی شده برام و یادم نمیره  ، مزه هم به اون لذت اس که برام هنوز تازه اس

1403/8/10

جالبه واقعا
از گزارش هاتون مشخصه کتاب ارزشمندی باید باشه
@omid...abad

کتابی خیلی خوبیه که براساس یه سلسله وقایع واقعی نوشته شده از نبرد یه عده ادم روستایی با حکومت بر سر یک روستای دور افتاده که تبدیل به یه جور مکان متبرک شده ،، جدای از کتاب خود نویسنده هم آدم درجه یک و بسیار متواضعی یه کتاب دیگه دارم ازش میخونم یادداشت های عراق که نشون دهنده شخصیت اش که بعد از حمله امریکا به همراه دخترش برای کمک و گفتگو به اونجا میره
 @parishun28

1403/8/11

ممنون از توضیحتون. یادداشت های دیگران رو هم خوندم. امیدوارم روزی فرصت بشه این کتاب رو بخونم