یادداشت‌های نعیمه علی‌مددی (102)

کتاب کهکشان نیستی، زندگی‌نامه آیت‌الله سید علی قاضی طباطبایی عالم و فقیه بزرگ شیعه است که به صورت رمان‌ نوشته شده و از زبان خود ایشان، همسر و فرزندانشان، اساتید و شاگردان و محبان این عالم به نگارش درآمده است‌‌. نویسنده در این کتاب به بیان زندگی آیت‌الله قاضی، کرامات و سفارشات ایشان در زمینه سیر و سلوک پرداخته است.
این کتاب رو باید جرعه جرعه به کام جان و دل نوشاند. شاید حجم زیاد آن در ابتدا باعث تردید در مطالعه‌اش بشه ولی این کتاب به قدری جذاب، دوست داشتنی و دارای بیانی گیرا و دلپذیره که با خوندن فصل اول، وابستگی شدیدی در انسان ایجاد میکنه و علاقه شدیدی به شخصیت بی‌نظیر این عالم بزرگوار درون انسان شکل میگیره که دیگه نمیخواد کتاب رو زمین بگذاره.
به قدری از خوندن این کتاب و حلاوت و شیرینیش لذت بردم که اصلا قابل وصف نیست. خوندنش در ماه مبارک رمضان و اتمامش در ایام شهادت امیرالمؤمنین امام علی (ع) هم سعادتی بود و این حلاوت و حرارت رو برام دو چندان کرد
 پیشنهاد میکنم که دوستان حتما این کتاب رو بخونن و ازش بهره ببرن👌

کتاب صعود چهل ساله، کتابی علمی و پربار بود که به زیبایی هرچه تمام‌تر و با مقایسه‌های به جا و صحیح، به بیان نقاط سیاه سلسله پهلوی و نقاط عطف کشورمون بعد از انقلاب اسلامی پرداخته بود و خیلی خوب اوضاع کشور رو در زمان حکومت فاسد، مستبد و بی‌ریشه پهلوی با اوضاع کشور در زمان حکومت انقلابی، مردمی و بااصالت جمهوری اسلامی مقایسه کرده بود.
نویسنده، در رابطه با پیشرفت‌های ایران عزیزمون بعد از انقلاب در زمینه‌های مختلف معنوی، علمی، نظامی و ... آمار جالب و خوبی رو بیان کرده و اطلاعات منِ خواننده رو بسیار زیاد بالا برد. اگرچه که شاید یه کلیاتی از مطالب و موضوعات رو بارها و بارها دیدیم و شنیدیم ولی این کتاب بسیار دقیق و موشکافانه آمار رو در اختیارمون قرار داده بود👌
به نظر من بر هر ایرانی واجبه که برای یکبارم که شده این کتاب رو بخونه. من که با مطالعه این کتاب به کشورم، رهبرم، مردمم و خودم افتخار کردم😍
خداوند روح امام گرانقدر و تمامی شهدای بزرگ ایران اسلامی رو مورد رحمت بی‌کران خودش قرار بده و همچنین خداوند نگهدار رهبر معظم انقلاب و همه عزیزانی که برای سربلندی ایران گامی برمی‌دارند باشه ان‌شاءالله🤲
ان‌شاءالله پرچم این انقلاب بابرکت، با دستان با کفایت رهبر عزیزترازجانمون به دستان مبارک امام زمانمون حضرت حجت بن الحسن العسکری (عج) برسه و ما هم از سربازان آن حضرت باشیم ان‌شاءالله 🤲🇮🇷💚