یادداشتهای میلاد هادیان (39) میلاد هادیان 1403/8/19 برگزیده یك قرن موسیقی فیلم پرویز جاهد 1.0 1 نویسنده ادعا کرده موسیقیدان نیست و با همین جمله به خودش اجازه داده به راحتی دربارهی موسیقی اظهار نظر کنه بدون اینکه مراقب جملاتش باشه ... از نظر محتوا بخوام بگم اینکه تقریبا بعد از یک سوم اول نویسنده فراموش میکنه که میخواست دربارهی موسیقی حرف بزنه و بیشتر از فیلم صحبت میکنه و خلاصه داستانی ازش میگه و بعضی فیلمها رو کامل اسپویل میکنه که این اصلا جالب نیست... نهایتا بخواد خیلی تلاش کنه آرشیوی از یه سری آهنگسازای فیلم به تو ارائه میده که اگر تو ویکیپدیا جستجو کنی آسونتر هست و کلا کتاب بیشتر از یک ستاره ارزش نداره، قیمت کتاب در حال حاضر ۲۵۰ هزار تومن هست، اصلا ارزش خرید نداره... 0 1 میلاد هادیان 1403/8/19 هابیت و ارباب حلقه ها (مجموعهی چهار جلدی) جی. آر. آر. تالکین 4.5 2 با هابیت این طلسم که همیشه کتاب از فیلمش قشنگتر هست برای من شکست، مثلا کتاب رو که میخوندم دورفها زیادی بیخاصیت بودن و انگار خلق شده بودن که فقط سیاه لشکر باشن اما فیلم به وجودشون معنی بیشتری بخشید و از بیخاصیت بودن نجاتشون داد و خیلی ماجراهای دیگه که کتاب واقعا توشون خوب نبود و فیلمش بهتر بود... 0 1 میلاد هادیان 1403/8/19 تسخیر عمارت هیل شرلی جکسون 2.5 10 همیشه اینجوری بود که وقتی یک کتابی رو میخوندم و بعد به سراغ فیلم و سریالش میرفتم تو ذوقم میخورد چون تصویرسازی ذهنم از کتاب برای من جذاب تر بود اما این دومین کتابی بود که خوندم و سریالش رو بیشتر دوست داشتم و اگر هنوز این کتاب رو نخوندین پیشنهاد میکنم که نخونید و برید سریال رو ببینید و بیخیال کتابش بشین. به طور کلی فضاسازی خوب بود، شخصیتها خوب بودن اما داستان پردازی به شدت ضعیف بود و کشش لازم رو نداشت... 0 0 میلاد هادیان 1403/7/14 مردی که نفسش را کشت صادق هدایت 4.3 2 پیروی از کسانی که فقط حرف میزنند و عمل نمیکنند ما را به پوچی میرساند و چه بسیارند این آدم ها... 0 6 میلاد هادیان 1403/7/12 محلل صادق هدایت 3.2 4 "محلل" واژهی جدیدی بود و من تا حالا نشنیده بودم. فلسفهی فکری پشت این دستور شرعی چیه واقعا!؟ داستان جالبی بود و کودک همسری، بیسوادی جامعه و ...رو نقد میکنه پ.ن:گویی در دین اسلام روایت شده کسی که سه بار از مردی جدا شده باشد فقط به شرطی میتواند بار چهارم با او ازدواج کند که قبل از آن با مرد دیگری ازدواج کرده باشد. به آن مرد دیگر محلل به معنی حلال کننده میگویند. 0 0 میلاد هادیان 1403/7/11 چنگال صادق هدایت 3.3 3 داستان با امیدواری پایان یک سرنوشت شوم شروع میشه اما در نیمه متوجه میشی که سخت در اشتباهی و تباهی مثل چنگال تو سرنوشت اونها فرو رفته... دیدین خیلی از بچههایی که از سیگار کشیدن پدرشون بدشون میاد وقتی بزرگ میشن سیگاری میشن!؟ هدایت بخش های تاریک زندگی رو بی پرده برات به نمایش میذاره... 0 1 میلاد هادیان 1403/7/11 مگه تو مملکت شما خر نیس؟ عزیز نسین 3.2 4 نویسنده نقدهای خودش رو خیلی رو و واضح بیان میکنه و نیاز نیست دنبالش بگردید... 0 0 میلاد هادیان 1403/7/11 لاله صادق هدایت 3.4 3 جدال بین انواع احساساتی که ممکن هست برای مردان یا زنانی پیش بیاید که فرزندی را به سرپرستی میگیرند، به راستی پایدار ماندن به تعهدات پدری و مادری چه مقدار دشوار میتواند باشد... 0 0 میلاد هادیان 1403/7/9 دراکولا برام استوکر 3.7 23 و بالاخره تموم شد.... کتاب جذابی بود حداقل تا چند فصل آخر! و من خیلی با توصیفات و صحنه سازی های کتاب ارتباط گرفته بودم با این حال چند فصل پایانی فقط کش دادن موضوع بود و میتونست خیلی زودتر تموم بشه... شخصیت ها خوب بودن و ارتباط برقرار کردن با اونها کار سختی نبود خوشحالم که این کتاب رو خوندم 0 0 میلاد هادیان 1403/7/4 داش آکل صادق هدایت 3.7 11 داستان های هدایت هیچکدوم رنگ و لعاب ندارن و همهش خاکستری و تیره ست، حالت رو خوب نمیکنن و بهت روحیه نمیدن و حتی اشکتم در میارن ولی باز نمیدونی چرا دوست داری باز هم ازش بخونی و باز هم اشک بریزی ... این روزها تایمهای پرت زیادی دارم که با کتابها دارم پرشون میکنم و به شدت این تایم های پرت لذت بخش شدن. 0 0 میلاد هادیان 1403/7/4 روزنامه خاطرات فلان السلطنه محمدحسن بن علی اعتمادالسلطنه 3.0 1 این کتاب رو با صدای محسن نامجو شنیدم وقتی تموم شد، تو گوگل سرچ کردم دیدم کتاب ۲۸۰ صفحه هست و به نظر نمیاد چیزی که شنیدم انقدر صفحه بوده باشه! واسه همین فکر میکنم فقط بخشی از کتاب خونده شده بود! به هر حال اگر روزی نسخه کاغذی رو ببینم مقایسه میکنم... راجع به چیزی که شنیدم باید هشدار بدم که موقع غذا خوردن شنیده نشه بهتره! حالا خود دانید... 0 0 میلاد هادیان 1403/7/4 دری وری علی میرمیرانی ( ابراهیم رها ) 2.7 3 شبیه این بود که رفته بودم شاهنامه بخرم اما اینو به من انداختن! پر از شخصیت با اسمهای شاهنامه بود که تا رفتم بفهمم کدوم به کدوم بود کتاب اول تموم شد! شاید در حد چند لحظهی با نمک داشت اما کتاب رو دوست نداشتم و به نظرم جالب نبود... 0 1 میلاد هادیان 1403/7/3 سه قطره خون صادق هدایت 3.8 25 " دريغا كه بار دگر شام شد ، " سراپاي گيتي سيه فام شد ، " همه خلق را گاه آرام شد ، " مگر من، كه رنج و غمم شد فزون . " جهان را نباشد خوشي در مزاج ، " بجز مرگ نبود غمم را علاج ، " وليكن در آن گوشه در پاي كاج ، " چكيده است بر خاك سه قطره خون " « صادق هدایت » 0 0 میلاد هادیان 1403/7/2 صورتک ها، طلب آمرزش صادق هدایت 3.1 3 محرم که میشه میبینیم اونی که میشناسیم از هر جهت آدم مزخرفیه و یک راه راستم تو زندگیش نرفته استوری گذاشته نوشته به عشق آقام حسین یک ماه خلاف غلاف ... یا شب قدر قرآن گرفته دستش داره دعا میکنه خدا ببخشتش و دو روز بعدش بر میگرده به روال قبلی و روز از نو روزی از نو... حکایت طلب آمرزش دقیقا داره به همین آدمها اشاره میکنه... صورتکها هم روایت جالبی از عشق بود... 0 0 میلاد هادیان 1403/7/1 آبجی خانم صادق هدایت 3.3 6 دو روز پیش یه یادداشت نوشتم واسش اما انگار ثبتش نکرده بودم، این کتاب یه جورایی برای من خاص شد چون وقتی به تهش رسیدم دیدم امضا شدهی ۳۰ شهریور ۱۳۰۹ هست و من خیلی اتفاقی ۹۴ سال بعد تو ۳۰ شهریور خوندمش ... صادق هدایت تو این کتاب تاثیر شگفت انگیز جملات رو روی ذهن و زندگی ما رو نقد میکنه... اگر هر روز از روزی که به دنیا اومدی به تو بگن تو زشتی چیکار میکنی؟ 0 6 میلاد هادیان 1403/6/29 خنگ آبادی ها اریش کستنر 3.4 4 کتاب طنز خوبی نداره و کشش داستان هم زیاد نیست ولی چون کوتاهه خوندنش سخت نیست... "اگر آدم وانمود کنه باهوشه باهوش نمیشه، اما اگر خودش رو به خنگی بزنه حتما خنگ میشه!" این جمله از کتاب رو دوست داشتم و به نظرم خیلیها رو میشناسیم که از بس خودشون رو به خنگی زدن واقعا خنگ شدن... 0 3 میلاد هادیان 1403/6/29 شب های ورامین صادق هدایت 3.3 1 خرافات معمولا به خاطر ترس و ناآگاهی به سراغ آدم میان و این رو کتاب خیلی خوب بیان میکنه و با گذشت این همه سال از نوشته شدن این کتاب هنوز مشابه جملههای کتاب رو میشنویم... کتاب رو با صدای آقای عمرانی و خانم متخصص شنیدم که واقعا عالی اجرا شده بود... 0 4 میلاد هادیان 1403/6/28 گربه زیر باران ارنست همینگوی 3.1 6 نتیجه: نذارید گربهها زیر بارون بمونن! 0 1 میلاد هادیان 1403/6/28 آینه محمود دولت آبادی 3.6 10 چقدر تنهایی ترسناکه... هویت چه اهمیتی داره وقتی تنها باشیم؟ وقتی کسی نباشه اسممون رو صدا بزنه... 0 4 میلاد هادیان 1403/6/26 شرط بندی آنتون چخوف 4.1 25 آزادی چقدر ارزش داره؟ 0 6