یادداشتهای فاطمه شاهواری (335) فاطمه شاهواری 23 ساعت پیش حراج آخرین دوست فاطمه سرمشقی 4.0 1 خیلی خوب بود. درباره جنگ و صلح بود و کلا خیلی مفهوم داشت این کتاب. فکر نمیکردم انقدر خوب باشه! از مجموعه رمانهای دوستداشتنی نشر پینما، نوشته خانم فاطمه سرمشقی. 0 9 فاطمه شاهواری 7 روز پیش هاله هله هوله مهدی رجبی 3.7 8 الان سر کلاس انقلاب اسلامی خوندمش:)))) خيلي باحال بود و اتفاقا پایانش رو هم دوست داشتم 😁✌🏽😂. دلم هله هوله خواست🤌🏼 ساعت 16، 23 آبان٠٣ 0 6 فاطمه شاهواری 7 روز پیش خفاش دیوانه جین ویلیس 4.2 7 خیلی بد با خفاش حرف میزدن و خوشم نیومد:/ 0 3 فاطمه شاهواری 7 روز پیش من فلوجه را به یاد می آورم فرات العانی 3.5 1 +چطور کتابی بود؟ -نمیدونم، تو یه روز 190 صفحهاش رو خوندم! +همین که بعد این همه مدت کتاب نخوندن تو یه روز این همهاش رو خوندی، پس کتاب خوبی بوده. (از مکالمات من و معصومه) شروع و پایان کتاب: جمعه 18 آبان ٠٣ 0 10 فاطمه شاهواری 1403/8/15 استگوکلموس بریجیت هیوس 4.5 3 خیلییی بامزه بود. واقعا دوسش داشتم. 0 5 فاطمه شاهواری 1403/8/13 کلمه های گم شده بابابزرگ بتینا بیر ک یر 4.0 2 یک کتاب خیلی قشنگ درباره مواجهه بچهها با آلزایمر. همیشه موضوع آلزایمر خیلی خاص و ناراحتکننده است برام. و این کتاب در اوج زیبایی و لطافت بود... جزو کتابهایی بود که بعد خوندنش اینجوری شدم:🥹😢 شهرکتاب مرکزی. شنبه 12 آبان، به همراه زینب. 1 14 فاطمه شاهواری 1403/8/12 آموزشگاه نقاشی (قصه های نخودی 3) جلد 3 دیوید کالی 5.0 2 کاش الان تو کلاس نقاشی نخودی بودم:')))) خيلي قشنگ بود🥺❤️ 2 11 فاطمه شاهواری 1403/8/9 جیب بری جو اورتن 2.0 1 نمایشنامه کوتاه و روانی بود اما زیاد خوشم نیومد. جزو دسته کتابهای "نخوندی هم نخوندی" قرار میدمش:))) درسته خوشم نیومد اما از همین که بعد مدتها یه کتاب تموم کردم خوشحالم. 0 11 فاطمه شاهواری 1403/8/1 خداحافظی در خیابان پاییز فهیمه محجوب 4.0 2 1 آبان سر کلاس سبکشناسی خوندمش از طاقچه و خيلی قشنگ و لطیف بود. خوش گذشت. شعرهای نوجوان کانون رو دوست دارم. 0 6 فاطمه شاهواری 1403/7/21 قصه های دلربا: جمشید و خورشید حدیث لزرغلامی 5.0 1 از چند شب پیش برام سوال بود که آدم روز تولدش چه کتابی میخونه؟ و امروز این کتاب خیلی خاص و قشنگ رو از معصومه فراهانی عزیزم هدیه گرفتم و همین الان خوندمش و خيلی قشنگ و ناز بود، واقعا اسم قصههای دلربا برازندهشه😍🎉 روز تولدم، 21 مهر 1403🎂🎈 4 12 فاطمه شاهواری 1403/7/3 جزیره ی آقا فیله لئو تیمرز 3.9 3 ساختن، مهارت حل مسئله، دوستی و محبت:) 0 9 فاطمه شاهواری 1403/7/1 من قاتل پسرتان هستم احمد دهقان 3.4 20 چه داستانهای بکر و جدیدی از جنگ بود. خیلی خوشم اومد. متاسفانه وقتی کلاس ششم، هفتم بودم و تب و تاب خوندن کتابهای دفاع مقدس، انتخابهای جذابی نداشتم. و امروز که این کتاب رو خوندم داشتم فکر میکردم کاش این کتاب رو اون موقع خونده بودم... به چه کسانی پیشنهاد میکنم؟ کسایی که دلشون میخواد داستانهایی متفاوت درباره جنگ ایران بخونن، نوجوانها، پیرها و همه. خودم این کتاب رو میخوام هدیه بدم به بابابزرگم که بخونه. به رسم همیشگیام به داستانها امتیاز میدهم: 1.مسافر 2از5 2.بلدرچین 4از5 3.زندگی سگی 3از5 4.تمبر 5از5 (اشکم رو درآورد💔) 5.بلیت 3از5 6.پری دریایی 5از5(عجب عاشقانهای) 7.من قاتل پسرتان هستم 5از5 (تلخ و پر جسارت) 8.بازگشت3از5 9.بنبست4از5 10.پیشکشی 5از5 0 10 فاطمه شاهواری 1403/6/29 ساحل تهران مجید قیصری 3.3 15 بهرسم همیشگیام که به مجموعه داستانها امتیاز میدم، به داستانهای این کتاب هم اینجوری امتیاز دادم: 1.یادم نمیآد 3.5 2.پارکگردی 2 3.ساحل تهران 5 4.حراج بزرگ 3 5.پنجه خرس 5 خيلي خوشخوان بود و یکساعته خوندمش. 0 10 فاطمه شاهواری 1403/6/26 کبوتر و ساعت احمدرضا احمدی 2.7 1 داستانش خیلی معمولی بود و خیلی جذاب نبود تصویرگریاش خیلی خوب بود. 0 8 فاطمه شاهواری 1403/6/21 حباب شیشه سیلویا پلت 4.1 6 خواندن این کتاب 10 روز زمان برد و در این حدود دو هفته با استر زندگی کردم. شیفته جزئیگوییاش شدم و خيلی جاهای کتاب درکش کردم. همراهش رنج کشیدم و به شیطنتهاش خندیدم. زندگی دردناک استر این مدت، روی خودم نیز تاثیر گذاشته بود! کتاب رو یکشنبه 11شهریور شروع و 21 شهریور 03 تمام کردم. این کتاب چاپ نمیشه و به صورت افست وجود داره، منم فایل نسخه افستش رو خوندم. بیشتر فصلها رو به صورت صوتی هم شنیدم و از روی کتاب هم خوندم(مدل کتاب صوتی گوش دادن خودم). کتاب رو همراه با گروه همخوانی مریم خوندیم و اولین کتابی بود که از سیلویا پلات خوندم و دوست دارم بعدش برم سراغ کتاب زندگینامهاش. نصفه شبی، همراه خواندن این کتاب یک بوکمارک هم کشیدم با آبرنگ. و بعد عکسش رو تو گروه فرستادم برای همه😁 2 9 فاطمه شاهواری 1403/6/20 قلب و بطری اولیور جفرز 4.5 2 الیور جفرز همیشه انتخاب مطمئن و خوبیه. امروز این کتاب رو دوباره خوندم، این بار به انگلیسی و در کانال "مریم" به پیشنهاد خودم:) 0 7 فاطمه شاهواری 1403/6/15 وقتی ما مردگان سر برداریم هنریک ایبسن 3.7 6 اولین کتابی بود که از ایبسن میخوندم و نمیدونم برای شروع ایبسن مناسب بود یا نه. اونقدر که اینجا نظرات منفی ازش خوندم، بد نبود به نظرم و من این نمایشنامه رو دوست داشتم. خيلی هم روان و خوشخوان بود و کلا دو ساعته خوندمش. پاتوق کتاببازها-جلسه کتاب "وقتی ما مردگان سر برداریم" سهشنبه 13شهریور 0 11 فاطمه شاهواری 1403/5/25 متهم جفری آرچر 4.1 3 اولین کتابی بود که از مجموعه نمایشنامههای دیوار چهارم نشر قطره خوندم. کل ماجرا در دادگاه میگذره و شاهدها و وکیل و دادرس و... درگیر حل یک پرونده هستند. آقای پتریک شروود به اتهام قتل همسرش در حال محاکمه شدن است. آیاپتریک شروود گناهکار است یا بیگناه؟ ترجمه خیلی خوب و روانی داشت. اما داستانش بهنظرم خیلی ساده بود و جذبم نکرد. پایان جالبی داشت.یعنی دو تا پایان داشت و تو اونی که به ذهنت نزدیکتره رو انتخاب میکنی.از اینش خوشم اومد. 2 17 فاطمه شاهواری 1403/5/19 اختلاف های جزئی: سامپه ژان ژک سامپه 4.1 4 سامپه کسیه که وقتی دارم از قسمت کتابهای کودک و نوجوان کتابفروشی میگذرم، چشمم رو میگیره و باعث میشه بشینم و بخونمش:') سامپه عزیز✨ 2 9 فاطمه شاهواری 1403/5/18 اگر رویای کوچکی داشتم نینا لیدن 3.9 2 چقدر لطیف و زیبا بود. تصویرسازیاش هم خیلی قشنگ بود. این انتشارات رو نمیشناختم! جالب بود. 0 6