یادداشتهای سارا جاودان (5) سارا جاودان 1403/2/28 زیر سقف دنیا: جستارهایی درباره ی شهرها و آدم ها محمد طلوعی 3.5 17 روی چه حسابی کتاب را در دستهی جستارها قرار دادهاند نمیدانم. از نظر من روایتهایی بود ناپیوسته و تقطیع شده از شهرهایی که طلوعی در آنها مدتی از عمرش را گذرانده. چندجا در مورد کتاب خواندم بدون ترس نوشتن را از طلوعی بیاموزید. شاید بهتر باشد از خود طلوعی الگو گرفت و واژگان را دقیقتر انتخاب کرد. من واژهی بیپروا و بیقید نوشتن را مناسبتر میدانم. تا اواسط کتاب فقط همین نکته آزارم میداد. اما از دمشق به بعد گرچه جذابیت روایتها به دلیل نو بودن شرایطشان برای من بیشتر شد اما غالبا در پایان روایت دچار یاسی میشدم با این سوال بیپاسخ: خب که چی؟ انگار که نویسنده در انتشار آنها عجله داشته و به اندازهی کافی روی روایتهایش وثت نگذاشته باشد. 0 4 سارا جاودان 1402/11/11 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 75 سوژهای فوقالعاده جذاب و پرکشش. حیف که میشد با پرداخت بهتر تاثیرش رو چند برابر کرد...حجمش حداقل باید دوبرابر این میبود. و اینکه ایکاش راوی زن بود تا احساسات زنانه رو بهتر روایت میکرد 0 0 سارا جاودان 1402/10/27 قیدار رضا امیرخانی 4.1 112 بیشترین چیزی که جذبم کرد لحن درست یا شاید نزدیک به درست کتاب بود. شخصیتی مثل قیدار آنقدر دوستداشتنی و حق است که آدم را تا خواندن ته کتاب دنبال خودش میکشد. اما قصهی کتاب آنطور که باید حق نیست. تجربهی خوبی بود. قیدار را هیچ وقت فراموش نخواهم کرد. 0 0 سارا جاودان 1402/9/11 نا مریم برادران حقیر 4.2 68 کتابی که شما رو بهحق دلباختهی شهید صدر میکنه طوری که در ماجرای صفحات آخر کتاب از عمق وجودتون برای این سید بزرگ و مظلوم غمگین میشید. 0 4 سارا جاودان 1402/9/10 خون خورده مهدی یزدانی خرم 3.3 70 انبوهی از اطلاعات با پردازش نسبتا خوب ولی چیزی شبیه آش شده که نه سر داره نه ته 0 3