یادداشتهای شکوفه شمشیری (8) شکوفه شمشیری 1401/8/29 بادام وون پیونگ سون 3.9 277 کتابی مناسب برای رده ی سنی ه نوجوان ، قلمی روان و ساده ،به دور از اضافه گویی که باعث میشه به سرعت پیش بره روند خوندن کتاب ، بهترین توصیف از داستان ،جمله ای از خود کتابه "عشق همان چیزی است که انسان را انسان میکند و همچنین چیزی است که یک هیولا را میسازد". 0 19 شکوفه شمشیری 1401/8/22 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 159 خوب انتظارم از کتاب بیش از این بود ،چون بازخوردهای خوبی گرفته بود ، سه شنبه ها با موری خیلی خوب در مورد پذیرش مرگ صحبت میکنه و این تنها حرف قابل تامل ه کتابه ، بقیه موضوعاتی که بهش پرداخته شده ،در سطحی خیلی پیش پا افتاده است. 0 8 شکوفه شمشیری 1401/7/5 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 485 داستان کتاب به گونه ای پیش میرود که بارها از خود میپرسی ،چرا این کتاب را میخوانم ، و به طرز عجیبی بازهم مایلی به خواندن ادامه دهی ، کتاب فانتزی ،عجیب ، سیاه ، و تخیلی است ، نویسنده در طول داستان سعی دارد به خواننده بقبولاند که قطعا تنها و تنها امید است که میتواند دنیا را به جای زیبایی برای زندگی تبدیل کند ، و انتهای داستان نقطه ی عطف داستان است ، آنجا که منشا امید میمیرد ، خواننده باید ادامه داستان را در ذهنش ادامه دهد ،آیا دانه ی امید در دل بازماندگان ، در سیاهترین حالت امکان جوانه میزند؟ 1 21 شکوفه شمشیری 1401/7/4 معنای زندگی ویل دورانت 3.6 57 کتاب درمورد دیدگاه انسانهای بزرگ ،درباره ی معنای زندگیه ، کتاب سبکیه ، اما من در تمام طول کتاب منتظر مطلب خاصی بودم که درموردش قبلا نخونده باشم ، یا نشنیده باشم ، کتاب با ارزشیه ،اما برای یک کتابخوان قطعا غافلگیری نداره، 0 10 شکوفه شمشیری 1401/7/1 روان درمانی اگزیستانسیال اروین دی. یالوم 4.4 24 به نظرم بین کتابهای د یالوم این یکی خیلی خیلی تخصصیه. کلماتش ، نوع نوشتارش ، مسیر کلام ، کاملا تخصصیه. خوب واسه من خیلی سنگین بود،و هنوز یکی دو بخشش و کامل نخوندم ، یه جورایی اگه توی یک کتاب داره در بطن یک داستان مرگ رو به زبان ساده روانشناسی میکنه ،این بار تو این کتاب کاملا تخصصی داره ریشه ترس از مرگ رو در درون انسان روانشناسی میکنه. 0 3 شکوفه شمشیری 1401/7/1 قلعه حیوانات جورج اورول 4.3 337 قلعه حیوانات را میتوان شاهکاری در حوضه ی خود دانست ، داستانی استعاره گونه از سیاست و سیاستمداران و انقلاب ها ، حیواناتی که هر کدام استعاره ای از یک گروه از افراد جامعه با ویژگی های خاص هستند ، قلعه حیوانات استعاره ایست زیبا. 0 3 شکوفه شمشیری 1401/7/1 دختر پرتقالی یوستین گوردر 3.6 95 دختر پرتقالی جذابیت یک شاهکار را برایم نداشت. داستانی از عشق و زندگی و اطلاعاتی جسته و گریخته که نویسنده سعی دارد در کنار موضوع اصلی داستان که عشق است به خواننده برساند ، درکل کتاب برای رنج ۱۵ تا ۲۰ سال ،و برای شروع کار کتابخوانی کتاب مناسبی است، 0 5 شکوفه شمشیری 1401/7/1 وقتی نیچه گریست اروین دی. یالوم 4.2 156 اگر علاقمند به خواندن رمان هستید کتابهای د یالوم را نخوانید ،از منظر داستانی ، در مقایسه با دیگر داستانهای شاهکار دنیا امتیاز پایینی دارد، اما اگر علاقمند به روانشناسی و خودشناسی هستید ، این کتاب در بالاترین ردیف کتابهای مشابه خود ،امتیاز فوق العاده ای دارد،همانگونه که دیگر کتابهای د یالوم اینگونه است ، مانند درمان شوپنهاور،برای علاقه مندان به روانشناسی ، کتابهای دیالوم شاهکار است. 0 6