یادداشتهای مریم توکلی (15) مریم توکلی 1403/1/11 پرونده بالتیمور ژوئل دیکر 3.5 8 از خوندنش لذت بردم ولی اصلا به جذابیت کتاب های دیگهی این نویسنده نبود. بیشتر هم درام و کمی تاحدی معمایی حساب میشد تا جنایی. 0 1 مریم توکلی 1402/10/19 درخت زیبای من ژوزه مائوروده واسکونسلوس 4.5 70 چقدر اشک ریختم. جوری که خوزه در هر شرایطی با برادر کوچکترش رفتار میکرد قلبم رو نرم میکرد. از صمیم قلب آرزو میکنم هیچ بچه ای دردی که زهزه کوچولو کشید رو تجربه نکنه. 0 17 مریم توکلی 1402/10/14 فرندز؛ زندگی و خاطرات متیو پری متیو پری 4.2 33 کاملا مشخصه که کتاب توسط یک شخص "نویسنده" نوشته نشده و متاسفانه سیر یکنواخت و کسل کننده ای داره ولی خب.. به هرحال از تجربه های فرد دیگری قراره بهرهمند بشید که این هیچوقت نمیتونه چیز بدی باشه. به طور کلی برای یکبار سرسری خوندن چیز بدی نیست. :) 0 3 مریم توکلی 1402/7/7 فرنی و زویی جی. دی. سلینجر 3.7 26 حس میکنم داستانش روی کسی که پیرو یک دین الهیه (فرقی نداره مسیحیت، اسلام، بودا یا هرچی) ولی پیرویتش نامطمئن و بدون ایمانه تاثیر گذاره. حتی ممکنه برای آتئیستی که بر اساس اطلاعاتی، انتخاب کرده خداناباور باشه کتاب جالبی باشه. ولی به نظرم برای کسی که هیچ آموزه های دینی ای ندیده یا هیچ اطلاعاتی دربارشون نداره کتاب جالبی نیست. 0 5 مریم توکلی 1402/7/5 غذا، دعا، عشق: داستان زنی در جست و جوی همه چیز در ایتالیا، هند و اندونزی الیزابت گیلبرت 3.3 6 در کل کتاب تأمل برانگیزی بود برای من ولی جذاب ترین بخشش همون بخش اول -غذا- بود. :)) 0 5 مریم توکلی 1402/7/5 شش کلاغ جلد 1 لی باردوگو 4.6 38 من تو نوجوونی این کتاب رو خوندم و از نظرم جذاب ترین کتاب فانتزی ممکن بود. دنبالشم که دوباره بخونمش ببینم هنوز نظرم همونه یا نه :) 0 10 مریم توکلی 1402/7/5 اختلاف های جزئی: سامپه ژان ژک سامپه 4.1 5 تصویر های این کتاب واقعا ✨✨✨ 0 3 مریم توکلی 1402/6/3 ماجرای ناپدید شدن استفانی ملر ژوئل دیگر 3.8 7 من تو دو روز این کتاب رو تموم کردم. از صد صفحه اول به بعد تازه داستان کشش پیدا کرد؛ تا فصل آخر هم خوب بود ولی پایانش یکم آبکی بود متاسفانه. خط داستان هم مشابه "پرونده هری کبر" بود ولی ضعیف تر. 0 6 مریم توکلی 1402/3/29 فلفلی و آنتون اریش کستنر 5.0 1 هرچند چاپی که من خوندم این نبود و دیگه تو بازار پیدا نمیشه ولی کودکی من رو ساخت این کتاب. :) 1 13 مریم توکلی 1402/3/29 میک هارته این جا بود باربارا پارک 4.2 29 اشکهایی که ناخودآگاه حین خوندن این کتاب ریختم باعث شدن که بعد از تموم شدن کتاب، صفحات یکم دفرمه بشن. بیشتر از این توضیحی نمیدم. :) 0 16 مریم توکلی 1402/3/29 بادام وون پیونگ سون 3.9 299 توقع بیشتری از این کتاب داشتم ولی خب پایانش برای یه کتاب با مخاطب بزرگسال زیادی خوش بود. میتونست بهتر تموم شه. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 16 مریم توکلی 1402/3/29 آسفالتی ها تاد استراسر 3.4 4 این کتاب جزو کتابهایی بود که تو دبیرستان از یکی از دوستانم قرض گرفتم و سر زنگ عربی تمومش کردم. :)) داستان غم انگیزی درباره بیخانمان های نيويورکه و زندگی عجیب غریبشون. 1 9 مریم توکلی 1402/3/29 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 299 اول باید بگم که ترجمه حذفیات زیادی داشت که اصلا روند داستان رو یکم عوض کرده بود. ولی از خوندنش لذت بردم. داستان متفاوت و غیر کلیشه ای داشت و شخصیت پردازی تقریبا خوب بود. درسته که پایان کلی از همون اول کتاب مشخصه ولی میتونم قول بدم به قدری گیرا هست که تو یه نشست کتاب رو تموم کنید. 0 25 مریم توکلی 1402/3/28 آدم خواران ژان تولی 3.9 206 اگه بگم بعد این کتاب تراما زده نشدم دروغ گفتم. میشه گفت هفته ای حداقل یه بار صحنه هاش میاد جلوی چشمام. 0 19 مریم توکلی 1402/3/28 مغازه خودکشی ژان تولی 3.4 532 دبیرستانی بودم وقتی که این کتاب رو خوندم. کاملا یادمه تو مدرسه تمومش کردم و سرمو گذاشتم رو میز و گریه کردم. تا مدت ها کتاب مورد علاقهام بود. الان که یکم بزرگتر شدم نمیدونم آیا هنوز همون نظر رو درباره این کتاب دارم یا نه ولی قطعا شخصیت آلن همیشه و همیشه مورد علاقهام میمونه. :) 0 23