یادداشتهای Danesh (31) Danesh 1404/2/30 نیروی حال اکهارت تول 3.4 14 بسم الله کاش بیشتر به مطالبش توجه شه بدون کلیشه سازی و نگاه کلیشه ای... تنفس چیزی بیشتر از هواست... و زمان گاهی کش میاد گاهی سریع میگذره... زمان وجودی... تحول جدی در مفهوم ایگو... بدن درد... عالی در کل🌙👌 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 12 Danesh 1404/2/28 آنچه در مدرسه یاد نگرفته اید آلن دوباتن 3.5 5 از جمله کتاب هایی ست که شبیه اسمش نیست بلکه بسیار غنی است و موضوعات عمیق تر و فراتر از حدانتظار خواننده را مطرح میکند... حتما بخوانید و معرفی کنید. موضوعی در مورد زمان گفته شده در این کتاب که جذاب ترین بخش بود از نظر من... _در حال نزدیک شدن به میانه دهه بیست... _در مدرسه در دانشگاه چه یاد گرفته ام؟؟ فتأمل🍁 آه من قلة الزاد و طول السفر(مولا علی♡) 0 8 Danesh 1404/2/28 زیباترین روح پرستنده علی شریعتی 4.9 5 بسم الله💫 چقدر جای این کتاب و تفکر شریعتی به امام چهارم ، خالی ست در اندیشه دینی سطح جامعه... زیباترین روح پرستنده💌🕊 0 3 Danesh 1403/12/30 منم مهدی!: زندگی و شخصیت امام مهدی (ع) ابراهیم شفیعی سروستانی 4.5 2 بسم الله سلام کتاب و مجموعه ای خوب، اینطور که دیگران میگویند، در مورد امام مهدی♡ اولین جلد بود که میخواندم حتما عمري باشد جلد های بعد را هم بررسی خواهم کرد... اما میتوانست نثر جذاب تری داشته باشد.... 0 17 Danesh 1403/12/28 لذتی که حرفش بود: شش تک نگاری درباره ی دیدن و زیستن پیمان هوشمندزاده 3.4 30 سلام این دومین کتابی بود که از ابن نویسنده خوندم، نمیتونم هنوز قضاوت کنم، باید بقیه آثار رو هم بخونم، اما در مورد این کتاب... یکی دو جستار رو خیلی دوست داشتم، آخری رو نظری ندارم، و یکی دو تاش هم خیلی برام کسل کننده بود از روش پریدم. بازم باید بخونمش تو زمان و شرایط دیگری. جستار جذابه. و اصلا هم بی معنی نیست، هر کسی دریافت خودشو داره. 1 13 Danesh 1403/12/28 دوست داشتن از عشق برتر است و عشق فرزند علی شریعتی 4.0 3 سلام و درود بر روح بلند شریعتی عزیز این کتاب را دو بار خواندم، و باید مرور کرد تا دیکته جان شود، میخواستم بنویسم شبیه چیزی که امسال در سیر عشق آلن دو باتن خواندم بود، اما دیدم نیست، دوست داشتن از عشق برتر است شاید عنوانی باشد که بتوان در خلاصه ی هر دو کتاب قرار داد اما تو چیز دیگری شریعتی جان... سیر عشق را باید یکبار دیگر بخوانم، امسال به پیشنهاد دوستی خواندمش، از کتاب های طلایی ۴۰۳ بود، زندگی ، عشق، یا دوست داشتن، هر چه که آن را به طور کلی"محبت" "عواطف انسانی" مینامیم، یک سیر خطی نیست، فراز و فرود دارد، نمیتوان شروعی یا پایانی برای آن گفت، شکفتن دارد، نو شدن دارد، دلبر من جلوه کند تازه به تازه نو به نو... هر آن جلوهای جدید. یک نیاز نیست و در عین حال اساسی ترین نیاز ادمی ست، مثالی بزنم ، تشنگی و گرسنگی تن درد اش عمیق تر است یا نبودن یک همزبان؟ و همجان؟ من فکر میکنم این از این سنخ دومیاست، دوستدداشتن، آشنایی در سرزمین بیگانه یافتن است.. آلن دوباتنِ غربی هم به این پی برده ست، چیزی که مولانای ما ، عارفان دیگر، شریعتی و مانند اینها، از آن گفته اند اما گفتم آلن دوباتن غربی هم ... خب جو غالب در غرب اینگونه مسائل را که بوی شهود و .. میدهد علمی نمیداند، طبیعیست نویسنده ای مانند دوباتن هم از همان جامعه ست. اما با همان زبان، خیلی خوب بیان کرده ست، حالا من جستار هایی در باب عشق را هم میخوانم بعد یک یادداشت مفصل تر اینجا خواهم گذاشت. آلن دوباتن عزیز ، در سکانس های زندگی دو جوان،ربیع و کرستن، آورده و بیشتر از توصیف ادبی استفاده کرده ست، در حالی که شریعتی با دیدگاه اجتماعی طور و بی پرده مسائل را بیان کرده. شریعتی میگوید دوست داشتن، یا همان چیزی که آن را عشق مینامیم، سازنده است... 🩷عشق لذت جستن است و دوست داشتن، پناه جستن. عشق غذا خوردن یک گرسنه است و دوست داشتن همزبانی در سرزمین بیگانه یافتن. 🩷عشق در دریا غرق شدن است و دوست داشتن در دریا شنا کردن... 🩷عشق زیبایی های دلخواه را در معشوق می آفریند و دوست داشتن زیبایی های دلخواه را در دوست میبیند و می یابد. 🩷عشق یک فریب بزرگ و قوی است و دوستدداشتن یک صداقت راستین و صمیمی،بی انتها و مطلق... 🌿🌾🌍🤍💌 1 14 Danesh 1403/12/23 شدن: نگاهی به زندگی و زمانه علی شریعتی الهام یوسفی 4.5 4 سلام یک کتاب جمع و جور و عالی برای آشنایی اندک! با شخصیت این مرد بزرگ ، علی شریعتی ♡ کتاب من رو تشنهتر کرد برم آثارشون رو بخونم... خیلی چیز ها یاد داد بهم... بخونید و روشن شید:) 0 5 Danesh 1403/12/1 جمعه را گذاشتم برای خودکشی : پنج تک نگاری درباره ی دیدن و زیستن پیمان هوشمندزاده 3.8 12 سلام توجه به جزئیات رو دوست داشتم،توی متن، اصلا بد نیست به ریز ترین چیز ها هم اشاره کنی، توی متن، هر چقدر جزئی تر بنویسی، داری با لنز قوی تر حرفه ای و تمیز تری عکس میگیری، عکسی که در خیال خواننده نقش میبندد. جمعه را گذاشتم برای خودکشی، اولین کتابی بود که از پیمان هوشمندزاده خواندم... ...آدم ها در یک بازه رفتاری گسترده در حرکت و تغییر اند،کسی ثابت نمیماند. ما ربات نیستیم که به ازای جمع مقادیر ایکس،جواب ثابتي داشته باشیم.تغییر میکنیم، در زمان ها و مکان های مختلف رفتار های مختلفی داریم و مهم تر از همه، همه ی ما بدون استثناء خاص هستیم. ...زبان فارسی قابلیت شیرینی دارد. ...امید دکترای ادبیات دارد . ...پیرزاد جزو نویسنده های غیر قابل دسترس است. از جمله چیزهایی که منو سخت شگفت زده میکرد تو این کتاب، از هر دری سخنی بودنش بود، و هر سخنی هم نتیجه داشت، اینطور نبود مه یک کرم در ذهن خواننده بیاندازد و رها کند این سبک نوشتن را حتما امتحان خواهم کرد... آخرین روزهای بهمن ۱۴۰۳ خواندم. تمت 0 9 Danesh 1403/9/28 کتاب یحیا امیرحسین معتمد 3.9 49 💫چقدررررر حس خوبی داشت... لطیف و سبز مثل جنگل های شمال... حس میکنم تو ریه هام بوی بارون و کتاب قدیمی و شالی کاری پر شده...🌿🌾🌳🪷 3 43 Danesh 1403/9/26 تا دستبوسی خدا: سفرنامه حج سیدمحمود جوادی 3.8 3 چون نویسنده به زبان عربی و حتی بعضی لهجه ها مسلط بوده، اطلاعات خوبی آورده توی کتاب... لذت بردم از گوش دادن به کتاب صوتی ش. و اشاره شده بود به غربت شیعه های مدینه... و یکسری اطلاعات در مورد مکان هایی در مدینه و مکه، در کل کتابی بود که توصیه میکنم به خوندش، هم میخندید باهاش، هم بغض میکنید... شایدم من اینجوری ام که از خوندن سفرنامه خیلیی هیجان زده میشم :)))))) لذتتتتت بردم♡ . . و اما... بسم الله الرحمن الرحیم این اثر رو قبل سفر حج خوندم ولی تا خودم نرفتم مدینه، نفهمیدم نویسنده چی میگه... وقتی بغضم ترکید تو حرم، شرطه بهم تذکر داد که، چراااااا گریه میکنی اینجا؟ اونور دعا کن، یالا حاجی، قبله آن طرف... و دیدم چقدر چقدر چقدر اهل بیت غریبن تو خونه ی خودشون... وقتی تو کوچه های بنی هاشم، تو بین الحرمین بقیع و روضه منوره، بخاطر اینکه چهره ت داد میزنه ایرانی و شیعه ای، دو دقیقه نمیتونی آروم بشینی بدون ترس ، همش باید از چشم شرطه ها پنهون باشی برای مهر گذاشتن، زیارتنامه دم بقیع خوندن...، نماز و کتاب دعا هیچ... نمیتونی بشینی گریه کنی!... پس شیعه های اونجا چی میکشن؟💔 نون و خرما تو خون میزنن میخورن... من با این ایمان نصفه نیمه م، خیلییی برام فشار داشت وقتی بهم مثل یه مرتد و بدعت گذار و در نهایت کافر، نگاه شد و تاسف خوردن برام... برای حضرات چقدر سخت بوده؟! ... دختر حبیب خدا، خیلی نمک نشناسن مردم مدینه💔... ۱۴۰۳.۱۱.۲۲ به امید روزی که شیعه از این غربت در بیاد🌱 0 21 Danesh 1403/9/15 روشنی مهتاب مهدی خدامیان آرانی 4.4 3 سلام🌱 کاش شناخته بشه این کتاب و خونده شه قدرش دونسته شه... یک سری شبهاتی که واقعا برای منِ شیعه هم میتونه سوال بشه رو بررسی کرده، یه چیز هایی که اصلا نمی دونیم رو... تو منبر ها هم گفته نشده حتی... غربت حضرت زهرا و فرزندانشون رو ییشتر متوجه شدم با خوندن این کتاب، بعد این همه سال، هنوز نمیدونیم چه اتفاقاتی افتاده و به راحتی میتونه برامون شبهه پیش بیاد با یک سوال یا یک اهانت، هیچ جوابی نداریم... بیان جذابی هم داره خسته کننده نیست اصلا و کنجکاو تر میکنه خواننده رو ..💡 👌مناسب برای نذر فرهنگی... 🌻🌻🌻💫 0 25 Danesh 1403/9/14 برپا سید مرتضی میرعزآبادی 4.3 11 نقاط قوت: طنز بودن خاطرات ، بیان و لحن سرگرم کننده...و بسیار آموزنده و خلاق نقاط ضعف: کمی ریز بود نوشته، اینطوری که میگفتی هر چی میخونم تموم نمیشه ، چرا؟چون به نظرم تعداد سطر های یک صفحه کمی بیش از کتاب های عادی بود. با فاصله های کم. من معلم پرورشی نیستم (گرچه دوست دارم تجربه ش کنم ♡) اما به نظرم در هر جای آموزش و پرورش که هستید این رو بخونید............. چقدر خوبه هر سال تقدیر بشه و معرفی بشن این طور معلمان... یک معلم خوب میتونه واقعا اثر گذار باشه ... یک جو ناامید کننده ای در بین معلمان هست که بچه های الان فرق دارند و ... اما به نظرم کار اون قدر ها سخت نیست... این کتاب رو که بخونید متوجه میشید با چه کار های کوچیکی، میتونید فضای کلاستون رو بهتر کنید و دوست داشتنی تر...🌷🌱 روزی این یادداشت به روز میشه و از تجربیاتم مینویسم... شایدم پست گذاشتم💡💫 0 19 Danesh 1403/9/14 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.8 78 من این کتاب رو خیلی دوست داشتم .... انگار بخش هایی، نویسنده، خودِ من بودم... این اولین تجربه من از جستار بود خیلی چسبید و در کنار دوستان مبنایی خوندمش🌱 0 14 Danesh 1403/9/14 کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن یامین پور 4.0 101 باهاش به ژاپن سفر کردم... فهمیدم که چقدر میتونه جستار/سفرنامه حالمو تغییر بده... تجربه حیلی خوبی بود خوندنش... بخونید حتی اگر آقای یامین پور نویسنده مورد علاقتون نیست 0 13 Danesh 1403/9/8 صراط مستقیم در حدیث عنوان بصری و حدیث معرفت امیرالمومنین (ع) ابراهیم خانه زرین 5.0 1 🕯توصیه آقای سید علی قاضی به شاگردانشون: حدیث عنوان بصری را بنویسید همراه داشته باشید در جانماز خود بگذارید و هفته ای یکبار آن را مطالعه کنید....👌🌱 0 8 Danesh 1403/9/1 ایلیا: تولد یک قهرمان امین توکلی 4.0 3 خیلیی برام جذاب بود این کمیک... یادمه آخرین بار که کمیک خوندم توی مجلات رشد نوجوان بود سال های آخر راهنمایی و سالای اول دبیرستانم.... داستان مصور از بهترین راه ها برای کتاب خون کردن نوجوون هاست خصوصا الان ... 👌 بشتابید برای نوجوون های اطرافتون که حال کتاب خوندن ندارن کمیک هدیه بدید🤌 این ممکنه دروازه ورود اونها به دنیای جذاب کتاب باشه... و بعد دیگه نتونن کتاب خوندن رو زمین بگذارن... و بعد ها یاد کنن از این اتفاق... که فلانی منو با کتاب آشنا کرد... خدا خیرش بده:))) و قطعا خیلی برکات توی زندگی شما و اون افراد داره... برید همین الان یه کمیک جالب بخرید به یه نوجوون هدیه بدید 🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️... 0 12 Danesh 1403/9/1 قصه های ادواردو: قصه مردی ایتالیایی که عاشق امام زمان شد محسن نعماء 4.4 18 درود کتاب به زبان ساده و قصه طور نوشته شده آنهایی که دم از اسلام و انقلاب میزنند اما بخاطر کم و کاستی ها و مشکلات جامعه بعد از انقلاب سرخ میشوند ، غر میزنند، ناامید میشوند و ناامید میکنند، بخوانند. این هم نمونه خارجی. اسلام حقیقی اگر در قلب کسی آمد، (که البته همینجوری نمیآید، توجه و مراقبه و مقدمات میخواهد) ، فرد دیگر مانعی نمیبیند... غر نمیزند. ناامید نمیکند ناامید نمی شود... امام زمان فقط مخصوص جمعه ها و دعای ندبه و عهد بعد از نماز صبح و ... نیست... امام زمان مالِ کسی نیست! امام زمان صادراتی نیست!! تفکر دعای برای فرجش هم. نمیشود به زور کسی را امام زمانی کرد. صاحب ثروتی آنچنانی باشی، مادرت شاهزاده باشد، در کل ایتالیا صاحب نام باشی و ... و... درآمد سالانه ات سه برابر درآمد نفتی ایران باشد و... کم نیست اینها! اما کم است... اگر بی هدف زندگی کنی و بی هدف بمیری، بی عشق زندگی کنی بی عشق بمیری ده برابر اینها داشته باشی کم است در آخر هم غریب ادامه بدهی... و غریب کشته شوی... مثل پیشوایت... بی غسل و کفن و به آیینی دیگر در دهکده ای دور افتاده به خاک سپرده شوی...💔 ♡مهدی آنیلی زنده ست و با مسیح و مهدی رجعت میکند♡ 🌻سلام علی آل یاسین🌻 0 22 Danesh 1403/9/1 چیزی بگو پیتر همیلتن رینولدز 3.9 21 جالب بود 0 11 Danesh 1403/8/24 رابعه و بکتاش؛ عاشقانه ای از الهی نامه عطار امیر عباسیان 4.1 15 کوتاه بود :((( دوست داشتنی ... 0 15 Danesh 1403/8/9 هادی سفر عشق؛ در شناخت عقل جلد 1 فاطمه میرزایی اهرنجانی 5.0 1 بخوانید و روشن شوید.. نور🌱🕯 0 7