یادداشتهای ب.بهزادی (16) ب.بهزادی 2 روز پیش روایت بی قراری: سرگذشت زندگی شهید مدافع حرم حسین محرابی (تولد 1356/6/30 شهادت 1395/9/10) به روایت همسر؛ مرضیه بلدیه زینب آخوندی 4.6 11 او که دل از این دنیا بریده بود،،،، بی قرار رفتن بود خوشا به حال دلش،،،که عاقبت مدافع خواهر حسین فاطمه بود بیا ای دل بیاموز دل کندن ز دنیا را که آن سو ها دل وابسته با دنیا پشیزی هم نمی ارزد 0 0 ب.بهزادی 1404/3/20 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 54 شاید برای یافتن آدم های بزرگ در میان علما،،،وشخصیت ها جستجو ، می کردم. برای جستن زیبایی ها در رخسار ها کن کاش، اما می خواهم بگویم ،که نه زیبایی در صورت، ها حتماً یافت می شود،نه بزرگی،در شخصیت ها که اولی را در سیرت ها،ودومی را در عاملان با تقوا باید جست 0 0 ب.بهزادی 1404/2/9 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 132 ستاره ها آسمانی اند ستاره ها چیدنی نیستند 0 0 ب.بهزادی 1404/1/30 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 154 سالها پیش چند روزی در سرزمین آفتاب به سر برده بودم نمونههایی از چون تو را دیده بودم ،از صبوری،متانت،وعمراهی با همسر را در مورد شما ها شنیده بودم،ولز این که اکثریت آنها حتی پیرو هیچ دین،و. آیینی نیستند!!؟؟ ولی امروز برتوغبطه می خورم ،،، بر جایگاهت،به عنوان یک مسلمان واقعی ، به عنوان تنها مادر شهید ژاپنی، راستی که این انتخاب ها هستند که در صورت درست بودن انسان ها را از خاک به افلاک خواهند برد،نه اتفاق ها 0 0 ب.بهزادی 1403/12/2 خانه دار مبارز؛ خاطرات شفاهی اقدس حسینیان زهرا احسن مقدم 4.4 6 کتاب برایم جالب بود 1-متنی روان داشت 2-این مدرک های چپ و راست نیستند که آدم ها را مفید و تاثیر گذار می کنند،بلکه ایمان و اعتقاد است که آدمی رابه حرکت در می آورد وبا تمام وجود عاشق بودن 3-فاصله بین بودن ها و شدن ها را در. ایران عزیزمان می نمایاند 4-من به رسم ادب در برابر این خانم سر خم کرده و چادرشان را می بوسم،،چرا که اگر نبود این زحمات ولز خود گذشتگیها ،،وضع خیلی فرق می کرد 0 0 ب.بهزادی 1403/11/27 ماجراهای باغ خونی: خاطرات یک آدم معمولی مرتضی چوپانکاره 2.5 1 یک واقعه به این مهمی میشد خیلی بهتر از این توصیف شود،با توجه به صفحات کتاب و وقتی که برای مطالعه گذاشته می شود انتظار بیشتری از مطلب برای فرد مد نظر است ،ادم از کتاب سیراب نمی شود. 0 0 ب.بهزادی 1403/10/28 الی... فائضه حدادی 4.3 60 زیبا و خواندنی ،،تجربه زیسته ای که من را هم همراه خودش به آنجا برد،بعضی از جاهایی که در سیما دیده بودم وتصور اینکه خیلی از آنها هم اکنون دیگر وجود خارجی ندارند احساساتم را جریحه دار می کند.به امید پیروزی مقاومت ،وخواندن نماز در بیت المقدس 0 0 ب.بهزادی 1403/6/13 تا خمینی شهر: روایت زندگی مجاهدانه حاج عبدالله والی مؤسسه ایمان جهادی 4.9 7 وقتی ایمان داشته باشی ،به خدا، وقتی که خدا خط کش انتخابت باشد ، هیچ مانعی ، یا سختی،تورا سد نخواهد بود حاج عبدالله ،یک نمونه واقعی از این مورد است یک الگوی واقعی برای همه ما ، که از همه چیزش برای انجام وظیفه اش می گذرد پیشنهاد می کنم این کتاب را بخوانید تا بدانید که:: اگه این انقلاب با همه دشمنی های دشمن وسختی های سر راهش پا بر جا مانده ،،، برای گذشت بزرگوارانی چون حاج عبدالله هاست روحشان شاد ،وهمنشین ائمه اطهار علیهم السلام باشند 0 0 ب.بهزادی 1403/5/17 آئینه تمام نما: بیاناتی از استاد آیت الله حائری شیرازی درباره حضرت امام حسین (ع) و واقعه عاشورا محمدصادق حائری شیرازی 4.3 15 فکر می کنم که این کتاب را نه یک بار ،که چندین بار بخوانید، نه فقط بخوانید که در بند،بندش بمانید. تا با جسم جانتان ،لمس کنید آنچه خواند ه آید وحتما به دیگران هم معرفی کنید 0 0 ب.بهزادی 1403/2/5 پیرتر از خود حمیدرضا شکارسری 2.0 1 من بارها متن را در ذهن خودم حلاجی کردم شاید در عوض این وقت از دست رفته ام چیزی به دست آورم افسوس که بجز صفحه ۵۳ بقیه اش توجه ام را جلب نکرد. 0 0 ب.بهزادی 1402/12/21 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.7 155 اعتماد به نفس که ناشی از ایمان و اعتقاد ایشان است برایم قابل ستایش است وبه من لذتی خاص می داد که دوست داشتم چندین با آن را بخوانم ونکته دیگر راست گویی ایشان در هر شرایطی ،،،،، 0 0 ب.بهزادی 1402/11/19 چه جوری به هم بیایم: ویترینی از تفاوت های زن و مرد جلد 1 حسین رستمی 4.1 5 زن و مرد با هم تفاوت دارند ،نه بهترند نه بدتر بلکه متفاوتند! اگر تفاوت ها را بشناسیم اونها را به پذیریم. و به آنها احترام بگذاریم حتما زندگی زناشویی سالم و موفقی خواهیم داشت پس برای آشنایی با این تفاوتها حتما این کتاب را بخوانید 0 3 ب.بهزادی 1402/11/2 مرد میدان: مجموعه اشعاری در رثای شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی سیدمحمدرضا شفیعی 3.5 1 اگر حافظ برای تو عاشقانه ای بنویسد اگر که سعدی متن حکیمانه ای بنویسد اگرچه فردوسی دوباره شاهنامه ای بنویسد اگر که شاعر معاصر برای ققنوس آتش بغداد افسانه ای بنویسد گمان نمی کنم که باز هم بتواند زنخل برومند کرمان به اندازه یک جوانه ای بنوبسد 0 1 ب.بهزادی 1402/10/30 سربازنامه: منظومه ای برای شهید قاسم سلیمانی افشین علاء 4.7 6 آری زنده باد آرش های میهن من که گذشتن ز خود برای وطن گر هزران رباعی،مثنوی وغزل بسرایی هنوز باشد کم قلمم شرم دارد کند وصفش من کجا در زمین جایگاه ومقام او در عرش است 0 1 ب.بهزادی 1402/8/10 فقط غلام حسین باش: روایت جانباز سرافراز، حسین رفیعی حمید حسام 4.1 6 اینکه انسان باید برای تغییر خودش پیش قدم شود آری می شود از فرش تا عرش هم رفت اگر دلت را با عرشیان پیوند بزنی 0 0 ب.بهزادی 1402/7/27 خداحافظ سالار: خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی حمید حسام 4.4 77 همیشه پشت هر مرد موفقی یک زن هست که او می تواند به این رتبه ها برسد مخصوصا در مورد شهدا که یا مادران آنها یا همسرانشان آنها را تا مرز شهادت یاری میکنند هم پس از شهادت زینب گونه پیام آنها را به دیگران می رسانند 0 2