یادداشتهای یاسمین پیک فلک (15) یاسمین پیک فلک 16 ساعت پیش تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟ طاهره ایبد 3.9 15 کتاب عالی و جذاب 0 0 یاسمین پیک فلک 16 ساعت پیش الینا در عروسی به صرف خارش مژگان کلهر 4.1 19 این کتاب یکم طنز آمیز بود خوب بودم دوستش داشتم 0 0 یاسمین پیک فلک 16 ساعت پیش امضا؛ من دلتنگ ابوالفضل همتی آهویی 4.4 2 کتاب بسیار زیبا و دلنشین بود با شعر ای زیبایش 0 0 یاسمین پیک فلک دیروز چیدن نور ستاره ها ناتالی لوید 3.9 7 کتاب جذاب و خوبی بود 0 0 یاسمین پیک فلک دیروز هیچکس جراتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 4.1 32 کتاب هیچکس جراتش را ندارد بهترین کتاب بعد از دروازه مردگان 0 0 یاسمین پیک فلک 4 روز پیش گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 12 کتابی بسیار زیبا با شعر های جذاب و تاثیر گذار 🪽 0 0 یاسمین پیک فلک 4 روز پیش دروازه مردگان؛ چاه تاریکی جلد 3 حمیدرضا شاه آبادی 4.3 64 کتاب دروازه مردگان: به نظر من هیجان حوادث خیلی خوب بود ولی پایان کتاب نتیجه زیادی نداشت 0 0 یاسمین پیک فلک 4 روز پیش صدای پنجره می آید حمیدرضا داداشی 4.1 8 کتاب صدای پنجره می آید : کتاب زیبا و پر معنی من عاشق شعر های این کتاب شدم 0 0 یاسمین پیک فلک 4 روز پیش شانه ی دورترین مترسک جهان حمیدرضا داداشی 4.5 9 کتاب شانه ی دورترین مترسک جهان: برای من جذاب و دلنشین بود 🪷 0 0 یاسمین پیک فلک 4 روز پیش درخت آرزوها کاترین اپلگیت 4.2 40 کتاب درخت آرزوها : برایم کتابی ساده و پر معنا بود از وقتی این کتاب را خواندم نظرم در مورد درخت ها متفاوت شد🌲 0 0 یاسمین پیک فلک 4 روز پیش نام این پرنده چیست؟ اکرم السادات هاشمی پور 4.3 8 کتاب نام این پرنده چیست ؟ جذاب با شعر های جالب 0 0 یاسمین پیک فلک 4 روز پیش راز جنگل هزاردستان لوسی استرینچ 4.1 31 کتاب راز جنگل هزار داستان کتاب جذاب و خوبی بود از اینکه این کتاب رو خوندم خوشحالم 0 0 یاسمین پیک فلک 4 روز پیش چگونه پدر خود را نجات دهیم؟ پیت جانسون 4.3 27 این کتاب یه کتاب جذاب و طنزآمیز بود که واقعا پدر خود را نجات دادند 0 0 یاسمین پیک فلک 4 روز پیش برایم شمع روشن کن مریم محمدخانی 4.1 29 کتاب برایم شمع روشن کن برای من جذاب بود حتی این کتاب را به صورت رمان و پارت پارت در اختیار بقیه قرار دادم 0 0 یاسمین پیک فلک 4 روز پیش قصه انجلینو براون دیوید آلموند 3.6 19 داستان جذاب و مفهومی هست، اما شاید برای بعضیها که به دنبال پیچیدگیهای بیشتری توی داستانها هستن، کمی ساده به نظر بیاد. 0 0