یادداشتهای مائده احمدی (24) مائده احمدی 1404/6/17 جشن حنابندان محمدحسین قدمی 3.6 4 اگه بهم بگن از بین همه کتابای دفاع مقدسی که خوندی، کدومش رو بیشتر از همه دوست داشتی، بیدرنگ میگم "جشن حنابندان". خیلی این روایت و این دوتا گزارش، این طرز نوشتن، حال و هوای خود نویسنده، عجیب به جونم چسبید. این کتاب رو بیش از سه بار خوندهم. 0 0 مائده احمدی 1404/6/16 گلستان سعدی سعدی 4.8 33 الان دیگه میتونم ادعا کنم همهی گلستان رو نه تنها خوندهم بلکه از روش کامل رونویسی کردهم. سعدی حقیقتا هوش هیجانی بینظیری داره. از تک تک لحظات همنشینی باهاش لذت بردم. 0 59 مائده احمدی 1404/6/16 ارتداد یامین پور 3.8 206 دو دفعه با فاصله یک سال و اندی سراغش رفتم ولی نمیدونم چرا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. 0 1 مائده احمدی 1404/6/16 دعبل و زلفا مظفر سالاری 4.3 105 کتاب اوایل کشش بیشتری داشت وسطاش ریتمش افتاد انگار. ولیکن یاد حضرت رضا(ع) رو هرجا که باشه دوست دارم. 0 2 مائده احمدی 1404/6/16 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.3 231 کتاب قشنگی بود ولی حس میکنم برای شنیدن فانتزیهای اینطورکی از شهدا و روایتهای اینچنینی از زندگیشون زیادی پیرم. 0 1 مائده احمدی 1404/6/16 گلستان یازدهم (خاطرات زهرا پناهی روا، همسر سردار شهید علی چیت سازیان) بهناز ضرابی زاده 4.3 54 این کتاب رو خیلی خیلی خیلی زیاد دوست داشتم. با این کتاب زندگی کردهم حقیقتا. 0 2 مائده احمدی 1404/6/16 دیدم که جانم می رود حمید داودآبادی 4.1 41 نمیدونم چی بگم که حق این کتاب رو ادا کنه. خوش به حال مصطفی. خیلی قشنگه خیلی. حتما بخونید و حتما به نوجوونهای اطرافتون پیشنهاد کنید. 0 2 مائده احمدی 1404/6/16 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 484 غم، بُهت، حیرت. قلم بینظیر و کشش فوق العاده. یعنی متن میکشه میبردت با خودش. اصلا نمیتونی بیتوجه بخونیش. و به شدت تاثیرگذار و دارک حقیقتا. احتمالا تا آخر عمر با شنیدن اسم اردبیل، یاد برف و کلاغ و سرما و حال و هوای حاکم بر این کتاب بیوفتم. طی خوندن کتاب حس میکردم سردمه اصلا. عجیب، واقعا عجیب. 0 2 مائده احمدی 1404/6/16 حکایت زمستان سعید عاکف 4.5 43 رجز عجیبی خونده بود نویسنده پشت جلد. گفته بود اگه دوست نداشتی کتابو، بفرست تا خمیرش کنن و پولتو پس بگیر. انصافا هم دوست داشتنی بود و میخکوب کننده. 0 2 مائده احمدی 1404/6/16 باغ طوطی: داستان زندگی میثم تمار مسلم ناصری 4.1 27 روایتی خواندنی و بینظیر از زندگی جناب میثم که عجین با یاد امیرالمومنین(ع) بود ... از اون کتابا بعد از تموم شدنش هم چند بار سراغش میری. 0 2 مائده احمدی 1404/6/16 کبوتران حرم مجموعه ی نویسندگان 3.8 2 خیلی این کتاب رو دوست داشتم. و خیلی خیلی غبطه برانگیز بود ... یاد عزیز ِ شهداییه که با هم عشق مشترک داریم. حضرت رضا(ع) ... 0 2 مائده احمدی 1404/6/16 پنجاه سال عبادت: وصیتنامه و دلنوشته های ادبی و عاشقانه پنجاه تن از شهدا گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 3.9 3 خوش به حال و هوای شهدا. چقدر این کتاب جذاب و دوست داشتنی بود. یه سری از این دستنوشتهها رو بیش از ده بار خوندهم. واقعا قشنگه ... 0 2 مائده احمدی 1404/6/16 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 224 نوجوانی ما با این کتاب گذشت و چقدر میچسبید به جونمون خاطرات شهید هادی عزیز. 0 2 مائده احمدی 1404/6/16 ماتیلدا رولد دال 4.4 141 دوست داشتنی، جادویی، .بینظیر. 0 2 مائده احمدی 1404/6/16 کلید سحرآمیز لین رید بنکز 3.9 1 بهترین رمان نوجوانی که خوندم. این کتابو فکر کنم سه مرتبه خوندم در مجموع. خیلی خیلی جذابه و حتما پیشنهاد میکنم. 0 1 مائده احمدی 1404/6/16 نیمه دیگرم : از ما شدن تا تاشدن جلد 2 محسن عباسی ولدی 4.3 6 جلد اول این کتاب به نسبت بهتر بود سلیقهی عجیبی دارن اقای عباسی ولدی تو اسم گذاری کتاباشون .. :) 0 1 مائده احمدی 1404/6/16 نیمه دیگرم محسن عباسی ولدی 4.5 23 راهگشاست برای بحث انتخاب همسر و کلا وارد شدن تو فضای خواستگاری و ازدواج. 0 1 مائده احمدی 1404/6/15 در جست و جوی ثریا رسول کشمیری 3.7 10 کتاب خیلی قابل تاملی بود و از جمله کتاباییه که مدنظرم هست که حتما یه روز به شاگردام پیشنهادش بدم. 0 1 مائده احمدی 1404/6/15 تفسیر واژگان قرآن کریم: برگرفته از تفاسیر مجمع البیان و المیزان محمدتقی فیاض بخش 5.0 1 وای من این کتاب رو واقعا دوستش دارم. برای آدمایی که روی کلمات و معانیشون به خصوص کلمات قرآنی دقیق میشن، بهشته واقعا. برای کسایی هم که زبان عربی و ظرافتهاشو دوست دارن، رجوع کردن بهش میتونه بسیار لذت بخش باشه. 0 2 مائده احمدی 1404/6/15 باج گیری عاطفی: وقتی اطرافیان از ترس، تعهد، و احساس گناه برای استثمار شما استفاده می کنند سوزان فوروارد 4.4 5 بسیار کمک کننده بود برای دیدن و شکستن ِ الگوهای زورگویانهی تکرار شوندهای که اطرافمون در جریانه و متاسفانه خیلی وقتا تسلیمشون میشیم چون حس گناه، ترس و تعهد اجازه نمیده تصمیم دیگهای بگیریم. این کتاب رو به پیشنهاد تراپیستم خوندم و حقیقتاً جالب و تاثیرگذار بود. 0 1