یادداشتهای Zahra poorali (11) Zahra poorali 1404/3/19 ورق ها روی میز آگاتا کریستی 4.6 4 عجب چیزی بود تا اخرش نمیشد قاتل رو حدس بزنی واقعا بهم چسبید 0 9 Zahra poorali 1404/3/18 خاک غریب جومپا لاهیری 3.6 7 خاک غریب مثل بقیه آثار لاهیری به داستان درباره قصه ادمهایی که مهاجرن در عین سادگی قصه ها جذبت میکنن کتاب هم که دو بخش داره و بخش دوم سه قصه داره که به هم مربوطه 0 10 Zahra poorali 1404/3/18 پنماریک سوزان هوواچ 4.1 7 کتاب دوست داشتنی پنماریک 900 صفحس ولی انقدر کشش داره که زیاد بودنش به چشم نمیاد قصه درباره سه نسل از یک خانوادس و عمارت پنماریک داستان از جایی شروع میشه که مادر مارک (که در سن نوجوانیه ) بعد از چندسال ازش میخاد که پیشش بره و بعد از این دیدار عمارت پنماریک و نشونش میده و تعریف میکنه که چطوره پدربزرگ مارک این عمارت رو به جای اینکه به وراثت مادرش بده اون رو به برادرزادش میده و به مارک میگه که این عمارت مال توس و هر جور شده بایدبه دستش بیاریم داستان در پنج بخشه که هر بخش از زبان یکی از افراد خانواده گفته میشه بخش اول هم که از زبان مارک که خیلی خوخواه و منفور بود گفته میشه داستانی به شدت پر کشش پر اتفاقات. زیاد به شدت پیشنهاد میشه نسخه ebook هم موجود هست 1 20 Zahra poorali 1404/2/6 بازمانده روز کازوئو ایشی گورو 3.9 57 خیلی بهم چسبید این کتاب خیلیییی یکم که جلو میره کتاب دیگه نمیتونی بزاری زمین یه بخش کتاب واقعا لذت بردم قسمتی که داره نامه میس کنتن رو میخونه و میس کنتن براش نوشته از موقعی که پدر استیونز تو حیاط عمارت راه میره انگار دنبال جواهری میگرده که گمش کرده اون بخش کیف کردم شد یکی از کتاب های محبوبم 1 5 Zahra poorali 1404/2/6 پر شارلوت مری ماتیسن 3.6 10 این کتاب و تموم نکردم بعد از یک سال و نیم که اومدم خونه جدید و فاصلش با کتابخانه فقط دو دقیقه پیاده رویه رفتم ثبت نام کردم و این کتاب رو با بازمانده روز با هم برداشتم بر خلاف بازمانده روز که انقدر کیف کردم باهاش و خیلی بهم چسبید کتاب پر واقعا الان بدرد من نمیخورد شاید قبلا میخوندم بهتر بود برای همین بعد چند صفحه گذاشتمش کنار و برشگردوندم به کتاب خانه 1 5 Zahra poorali 1403/12/28 روانکاو و داستان های دیگر ماشادو د آسیس 3.8 4 تاریخ 1403/12/27 تموم شد مجموعه داستان بود و بعضی از داستانهاش خوب و بعضی هم با سلیقه من نبود اولین تجربه خوندن از ماشادو آسیس بود و میخوام کتاب های دیگش رو هم بخونم داستانهایی که دوستشون داشتم آئینه روانکاو آخرین خواست و بهترینش از نظر من همون آئینه بود اگه بخوام بیشتر ازش بگم کلش اسپویل میشه و حتما جز دوباره خوانی هام هست پدر در برابر مادر هم خوب بود 0 8 Zahra poorali 1403/12/20 خاطرات کتابی احمد اخوت 4.2 25 خب اینم تاریخ 1403/12/26 تموم شد کتابی دوست داشتنی درباره دنیای کتاب ها و نویسنده ها چندین جستار از کتاب های عمری تا بو کتاب ها حاشیه نویسی زندگی کردن با کتاب ها تا بوکمارک هایی تو کتاب ها به جا میزاریم چرا فراموش میکنیم کتاب ها رو و بعد از فراموشی خوندن ما چه فایده ای داره و ...... کلی حرفای دیگه از همه بخش ها جستار دوباره خالی کلاسیک ها رو خیلی دوست داشتم و همینطور شکسپیر و شرکا حتما حتما پیشنهادش میکنم بعد خوندنش لیستی از کتاب ها و نویسنده های خوب به دست میارین خیلی لذت بخش بود خوندنش 😌 حتما میرم سراغ بقیه جستارهای اقای اخوت 4 22 Zahra poorali 1403/12/12 ابداع مورل آدولفو بیویی کاسارس 3.6 21 و ابداع مورل داستان با مردی شروع میشه که با جرمی که نمیدونیم محاکمه و محکوم به حبس ابد شده به این دلیل فرار کرده و به جزیره ای خالی از سکنه پناه برده که شایعاتی در موردش وجود داره اینکه افرادی که وارد جزیره میشن به مریضی گرفتار میشن و به شکل عجیبی میمیرن بعد از مدتی که در این جزیرس متوجه ورود افرادی میشه و ادامه ماجرا داستان فانتزی که واقعیت و تخیل رو با هم قاطی میکنه و بعضی از بخش های کتاب رو باید با دقت بخونی که متوجه بشی و در اخر کتاب متوجه تمام این ماجراها و شایعات مرگ عجیب افراد جزیره میشین کتاب خوبی بود و کم حجم ولی دقت میخواد خوندنش بورخس هم نوشته ای درباره نویسنده و این کتابش نوشته که داخل بخش مقدمه هست 6 47 Zahra poorali 1403/11/19 در جبهه غرب خبری نیست اریش ماریا رمارک 4.0 73 در جبهه غرب خبری نیست کتابی تلخ درباره جنگ هست اکثر بخش ها نفس گیر بود اریش ماریا رمارک نویسنده کتاب خودش در جنگ جهانی اول شرکت کرده و شخصیت اول این کتاب در واقع انگار بخشی از زندگی خودشه چون تمام اتفاقاتی رو که براش افتاده که در مقدمه مترجم نوشته شده در کتابش اورده برای همین جنگ رو در واقعی ترین شکل ممکن به تصویر میکشه پل بومر و همکلاسی هاش با تشویق های مدیر مدرسه و والدین به جنگ جهانی اول میرن بعد از یه دوره اموزشی سخت به خط مقدم میرن و اتفاقات هولناکی که در این جنگ براشون میفته فشار های روانی بسیاری که تحمل میکنن حتی در زمان مرخصی این کتاب عمیق خطرات دهشتناک روانی و جسمانی جنگ و به تصویر میکشه این کتاب بینظیر بود بینظیر حتما قبل از خواندن مقدمه مترجم رو بخونین و این قدرت ادبیات داستانیه که دست ما رو میگیره ما رو به جنگ میبره و باعث میشه با تمام وجود آثار جنگ و بفهمیم 2 29 Zahra poorali 1403/11/12 دید اقتصادی: داستانی جذاب برای آموختن اقتصاد پیتر.دی شف 4.2 21 سه نفر در یک جزیره که تنها کاری که میکنندمیخوابن بیدار میشن تمام روز با دست تلاش میکنن یک ماهی بگیرن بخورن و دوباره این روتین تکرار میشه و تا وقتی آبل به فکر ساختن چیزی میفته که بتونه راحت تر ماهی بگیره این کتاب مفاهیم اقتصادی رو به زبان ساده و با قصه این سه نفر و نسلهای بعدی آموزش میده و به اقتصاد و سیاست هایی امریکا مخصوصا در فصل های اخر نقد های زیادی رو وارد میکنه مخصوصا به دخالت دولت در اقتصاد فصل های اول کتاب جذابیت زیادتری داره فصول اخر هم بیشتر به رکود و تورم و دخالت دولت و سیاست در اقتصاد میپردازه و نمونش در اقتصاد امریکا ناداستان راحتیه ولی بعضی از فصل ها به خصوص اگر چیزی از اقتصاد ندونید نیاز به تمرکز داره در این مورد پادکستهای اکتوپیا میتونه کمکتون کنه از خوندنش لذت بردم و کنجکاوم کرد که در مورد بعضی از مسائل بیشتر بدونم 0 24 Zahra poorali 1400/11/22 گورستان کتاب های فراموش شده؛ سایه ی باد جلد 1 کارلوس روئیس ثافون 4.4 80 عالی بود خوندنش نفس گیر بود هر دفعه که فکر میکردی به جوابی رسیدی دوباره یه معمای دیگه به وجود میومد عالی بود عالییییی بسیار پر کشش 0 29