یادداشتهای имя (9) имя 1403/10/8 انرژی های مرگبار نیک آرنولد 4.3 1 مثل کتاب های دیگه ی این مجموعه انرژی های مرگبار هم عالی بود🩵 0 0 имя 1403/10/8 دانش نامه ی تمدن های جهان باستان کی.ام. سانتون 4.3 1 فقط ۲ صفحه به تمدن ایران اختصاص داده بودن قبل از خوندن کتاب فکر میکردم در مورد ایران بیشتر نوشته باشن ولی خب اینطوری نبود بیشتر در مورد مصر یونان و روم بود در کل کتاب خوبی بود با خوندن یه نصف صفحه از این کتاب تونستم اعداد روم باستان رو تا ۱۰۰ بنویسم😊 0 0 имя 1403/9/6 طلسم موکاتاگارا توسکا منتن 2.8 1 کتاب درباره ی یه مومیایی هست که طی یه حادثه زنده میشه و با یه پسر همسن و سال خودش دوست میشه و ما ماجراهای این دو تا رو میخونیم در کل بد نبود🙂 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 1 1 имя 1403/9/6 شیطونک سرزمین اعداد: برای بچه هایی که ریاضی را دوست ندارند هانس ماگنوس انزنسبرگر 1.8 2 فقط نصفشو خوندم بد نبود یه جورایی ریاضی یاد میداد اما طوری نبود که بشه یاد گرفت🫠 بیشتر گیج میشدی 0 0 имя 1403/9/6 فیزیک لعنتی: آلیس در سرزمین علوم کارلو فرابتی 4.3 4 خیلی قشنگ بود دوسش داشتم💗 دربارهی دختری هست به اسم آلیس که با یه کوتوله آشنا میشه این کوتوله یه جورایی دانشمنده و چیزای زیادی به آلیس یاد میده و فانتزی هم هست که باعث میشه حوصله سر بر نباشه 😊 حتما بخونید 0 0 имя 1403/9/6 زیست بوم ها (اکوسیستم ها) با همراهی پروفسور ماکس آکسیوم آگنیژ بیسکاپ 3.5 2 صفحاتش خیلی کمه کلا توی 20 دقیقه تموم شد 0 0 имя 1403/9/6 باغبان شب جاناتان آکسییر 4.2 28 من این کتاب رو چون حجمش زیاد بود نخوندم حالا با دیدن کامنت ها واجب شد بخونم😊 0 0 имя 1403/9/6 من و داداش رباتم جلد 1 کریس گرابنستاین 4.1 3 من این کتاب رو تابستون شروع کردم به خوندن و متاسفانه یادم نمیاد تمومش کردم یا نه🫠 برای من زیاد جالب نبود اما داستانش بامزه بود ارزش یه بار خوندن رو داره🩷 0 0 имя 1403/9/2 آیزاک نیوتن و آلیس، درخت سیب کیارتان پاسکیت 4.7 2 توی دو روز خوندمش از بس برام جذاب بود🩵 0 0