یادداشتهای دلارام کاملان (6) دلارام کاملان 1404/5/7 سرافینا و روح سرگردان جلد 3 رابرت بیتی 4.5 4 واقعا داستان تخیلی و باحالی بود . این کتاب چهار جلد دارد و به نظر من هر چهار جلد داستان عالی و جذابی داشتند ، مخصوصا جلد سوم که مخاطب رو جذب میکنه. اینجا اسم هر چهار جلد رو گفتم: جلد اول: سرافینا و شنل سیاه. جلد دوم: سرافینا و عصای مارپیچ. جلد سوم: سرافینا و روح سرگردان. جلد چهارم: سرافینا و هفت ستاره. 1 2 دلارام کاملان 1404/3/8 تاج دوقلوها کاترین وبر 3.9 173 این کتاب یکی از بهترین کتاب هایی بود که من خواندم و بهتون پیشنهاد میکنم 🤩🤩 0 5 دلارام کاملان 1404/3/6 کتابخانه ی ارواح ریچارد دنی 3.8 104 کتاب خوبی هست و واقعا داستان جالبی داشت. پیشنهاد میکنم که این کتاب رو مطالعه کنید. ❤️❤️ 0 4 دلارام کاملان 1404/3/6 معمای دریاچه ساراآر. بامن 4.0 8 به نظر من زیاد جالب نبود و خب ، زیاد داستان جالبی نداشت. 0 6 دلارام کاملان 1404/3/6 کسیدی بلیک؛ کلاغ سرخ ویکتوریا شواب 3.9 21 کتاب خیلی خوبی بود . اما زیاد ترسناک نبود . 0 1 دلارام کاملان 1404/3/5 دوقلوی گمشده سوفی کلورلی 4.5 41 واقعا کتاب عالی و خوبی بود . از نویسنده این کتاب تشکر میکنم که چنین کتاب خوبی نوشته . نمیخوام داستان رو اسپویل کنم پس فقط میتونم بگم که کتاب خیلی خوبی هست ❤️ 0 3