یادداشتهای نرگس عزیزی (5) نرگس عزیزی 1404/3/15 لهجه های غزه ای یوسف القدره 3.7 14 *کتاب صوتی رو گوش دادم. درک واژهی جنگ برای همه راحت نیست و این کتاب ، قصهی کساییه که این واژه رو نه تنها درک ؛ که زندگی کردن . لحظههای اکثرا کوتاهی که پشتش داستان یک شهر ، فرهنگ و یا خانواده رو داره. 0 2 نرگس عزیزی 1404/3/9 گزیده رباعیات بیدل محمدکاظم کاظمی 4.3 3 فهمیدن نکات درونیِ توی اشعار خیلی اتفاق ذوق آوریه . و شعر های بیدل با ظاهر نسبتا سادشون خیلی نکات جالب و بانمک و دلنشینی داشتن. 0 5 نرگس عزیزی 1404/3/8 باروت خیس زهرا اسعدبلنددوست 4.4 40 تا آخرین لحظه نفس در سینه حبس بود 1 2 نرگس عزیزی 1404/2/14 دل سوز سید مصطفی موسوی 3.5 16 بعد از چندین ماه بالاخره یه کتاب رو شروع کردم. *به لطف بازارچه دانشگاه . انگار داشتم یه فیلم میدیم و یسری جاهاشم بر حسب عادت و حوصلهای که کم شده میزدم رو دور تند ولی برای اولین کتاب سال ۴۰۴ شروع داستانیِ قشنگی بود. 0 7 نرگس عزیزی 1403/5/25 عاشقانه های یونس در شکم ماهی جمشید خانیان 4.0 54 ' مگه نمیدونی ما توی شکم ماهی گیر افتادیم ؟ ' شخصیت "سنوی" برام مثل یه خواب میمونه . دوست دارم بهش فکر کنم . به حرکاتش به گذشتش به آیندش . آینده ای که کاش ادامه داشت. 0 3