یادداشتهای محمّدجواد مقصودی گودرزی (18) محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/3/7 ایلیا امین توکلی 4.4 6 داستان بسیار عالییی هستش.داستان این جلد در باره پسری بود که ایلیا را شکست داد. با اینکه تا جلد ۱۲ را خوانده بودم و علاقه ای به خواندنش نداشتم، وقتی دوستم به من گفت که در جلد ۱۴ و ۱۵ ایلیا شکست می خورد، علاقه پیدا کردم تا آن را بخوانم. یک شب که خوابم نبرد، رفتم و جلد های ۱۳، ۱۴ و ۱۵ را خواندم بسیار عالی بود.و الان هم بسیار مشتاقم جلد های بعدی به دستم برسد و بفهمم ایلیا چی می کند!! 0 0 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/2/3 ایلیا امین توکلی 4.3 32 من تا آخر فصل یک ( تا آخر کتاب ۱۲ ) خواندم .داستان بدی نبود. داستان پسر بچه ای که جلوی خرابکاری در شهر را توسط فرزندان قائن میگیرد.اما... 0 2 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/30 شکل کوسه علی باباجانی 3.1 1 داستان اتحاد ماهیانی که در خطر حمله ی هشت پا هستند. 0 7 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/13 دستگاه جیغ زنی و 36 مسئله ی دیگر همراه پاسخ لورا اووردک 5.0 1 کتابی با ۳۸ مسئله ی بسیار بامزه به همراه پاسخ است. واقعا همچین کتابی تا حالا نخوندم و باید بخوانیدش واقعا مسئله هاش جذاب است. 0 6 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/12 ماکارونی و کوفته قلقلی برای همه!: یک داستان ریاضی مریلین برنز 4.5 3 تا حالا مثل این کتابی نخوندم که در داستان قشنگ مسئله ی باحال هم قاطیش باشه. اول که کتاب رو می خوندم کلاس دوم بودم و هنوز محیط و مساحت رو یاد نگرفته بودم و چون مسئله اش به محیط و مساحت ربط داشت ازش سر در نیاوردم.اما وقتی یادگرفتمشون برام خیلی جذاب شد. حتما بخوانیدش. 0 1 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/11 قلعه ی درختی جسیکااسکات کرین 4.2 6 کتاب خوبی بود. پسری با کمک پدرش روی یک درخت خانهی درختی درست می کنند، اما پسرک با دیدن کلبه ای زیباتر... (نتیجه اش این بود که به چیز هایی که داریم.) 0 0 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/11 از این طرف نگاه کن علی خدایی 4.6 10 کتاب بی نظیری بود. باید خودتون ببینید. 0 1 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 مربای شیرین هوشنگ مرادی کرمانی 3.9 29 کتاب های هوشنگ مرادی کرمانی همیشه جالب هستند. و داستانی دراز درباره ی شیشه ی مربایی که به هیچ وجه درش باز نمی شود و نتیجه اش این است که حتی کوچک ترین کار ها هم باید درست و با دقت انجام شوند. اگر نخوانید ضرر کردید. 0 6 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 خانواده آقای چرخشی طاهره ایبد 3.7 11 جزء بهترین و مخصوصا طنز ترین کتاب هایی بود که تو عمرم خوندم.داستان هایی از خانواده ای که برای هر مشکلی راه حل های با حال پیدا می کنند. 0 2 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 جشن تولد پردردسر فرهاد حسن زاده 4.6 4 کتاب جشن تولد پر دردسر یک جلد از مجموعه ی طنز ۴ جلدی گروه ۱+۵ به قلم فرهاد حسن زاده است.گروه ۱+۵ هر دفعه داستان جالبی دارد و اینبار برای جشن تولد دختر کوچولوی ساختمانشان حدود ۸۰ تا از مردم محله را بدون آگاهی مادر دخترک دعوت می کنند.تا روز تولد که... 0 0 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 مهمان خدا 4.4 2 داستان هایی از زمان تولد تا شهادت شهید ابراهیم هادی در این کتاب است.او به ورزش باستانی،کشتی، والیبال و شنا علاقه داشت.و به همه خیلی کمک می کرد. تا اینکه در سال۱۳۶۱... 0 0 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 ماجرای سیب قرمز کلر ژوبرت 4.3 6 ماجرای آخرین سیب قرمز یک درخت که یک موش آن را بین دوستان خود تقسیم می کند. داستان بسیار زیبایی دربارهی گذشت کردن از کلر ژوبرت 0 0 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 قدم یازدهم سوسن طاقدیس 4.1 16 داستان یک شیر که با مادرش در قفس زندگی می کنند و دوست دارد به بیرون از قفس برود. طول قفس به اندازه ی ده قدم است و قدم یازدهم را که بر می دارد به میله ها می خورد.تا اینکه یک روز... 0 1 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 راز پاپاپا کلر ژوبرت 4.3 9 من تمام کتاب های کلر ژوبرت را دوست دارم. 0 1 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 شنگال کیو مکلیر 4.0 14 شنگال نه قاشق بود و نه چنگال. می خواست بداند که او به درد چه کاری می خورد و کی از او استفاده می کند. تا اینکه... با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 9 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 موش سر به هوا فرهاد حسن زاده 3.9 14 داستان یک موش سر به هوا که... 0 0 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 داداش ابراهیم محمدعلی جابری 4.7 20 این کتاب از برخی خاطرات زیبای شهید ابراهیم هادی تشکیل شده است.واقعا زیباست. حتما حتما بخوانید . 0 6 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 جشن خرگوش ها محمد میرکیانی 3.5 3 داستان خوبی بود. 0 1