یادداشتهای حسن موحدی (74) حسن موحدی 3 روز پیش سازمان مجاهدین خلق: پیدایی تا فرجام (1384 - 1344) جلد 3 جمعی از پژوهشگران 3.7 1 اگر بخوام اسم یک کتاب رو ببرم که بصورت کامل جریان منافقین خلق رو بصورت ساده وروان شرح و تفصیل بده حتما این کتاب رو معرفی میکنم. ضمن اینکه چند ده صفحه اول کتاب هم یک گذر بسیار خوبی به تاریخ معاصرعه و به نظرم کار پژوهشی بسیار ارزنده و جامعی برای این کتاب انجام شده. شناخت کاملی از التقاط فکری اون دوره میده و بالتبع نتیجه های بعدیش که شامل همکاری منافقین با دشمن بعثی و جاسوسی و اقدامات خرابکارانه و ترور و .. خلاصه کلام تز اسلام منهای روحانیت= سازمان منافقین خلق 0 2 حسن موحدی 3 روز پیش ظهور و سقوط سلطنت پهلوی: جستارهایی از تاریخ معاصر ایران جلد 2 حسین فردوست 3.9 2 حتما مطالعه بشه. شناخت کاملی میده از پهلوی دوم و روش حکمرانی در دوره ۱۳۲۰ تا ۱۳۵۷ 0 4 حسن موحدی 1404/3/11 روح الله؛ روایت مستند زندگی امام خمینی هادی حکیمیان 4.3 5 بسیار هنرمندانه به زندگی امام خمینی پرداخته شده. توصیه میکنم حتما مطالعه بشه. هم برای آشنایی با زوایای زندگی امام و هم برای مطالعه بخش مهمی از تاریخ کشورمون 1 14 حسن موحدی 1404/3/8 بیست سال و سه روز؛ شهید سیدمصطفی موسوی سمانه خاکبازان 4.4 31 بسیار بسیار آموزنده و انسان ساز بود 0 11 حسن موحدی 1404/2/21 اردو در قبرستان ژغاره زهرا جلائی فر 4.1 13 بسیار عالی و جذاب مخصوصا برای نوجوانان. 0 9 حسن موحدی 1404/1/16 خاطرات عزت شاهی محسن کاظمی 4.4 11 در شناخت ماهیت جریانات سیاسی مبارزاتی دوران پهلوی دوم و ارائه چهره بدون روتوش سیستم پلیسی ساواک بسیار موفق عمل کرده. در شناخت جریانهای انحرافی منافقین وتز اسلام منهای روحانیت آنها بسیار دقیق و منطقی وارد شده . نقل روایتها کاملا بکر و شیوا و کاربردی است. متن و پیوستها و تصاویر واسناد حقیقتا دریایی از اطلاعات عالی ست موارد ذکر شده در تلخیهای برخوردها در بعد از انقلاب هم بسیار عبرت آمیز و برای آسیب شناسی نحوه اداره کشور واستفاده از افراد در مشاغل مختلف توجه به آنها ضروریست 0 11 حسن موحدی 1404/1/7 اعتقاد ما: شرح فشرده ای از عقاید شیعه امامیه ناصر مکارم شیرازی 5.0 1 یک دوره فشرده عقائد و پاسخگوی بسیاری از ابهامات. عالی 0 9 حسن موحدی 1403/12/30 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.4 33 بسیار بسیار از مطالعه این کتاب لذت بردم. تقدیم به همه عزیزانی که مایلند سبک وزندگی شهدا را آشنا بشوند مخصوصا در خانه وسبک همسر داری. این کتاب از زبان همسر شهید است وپر است از راه حل های کاربردی برای مدیریت خانه و فرزندان و همسر و جامعه و.. 1 8 حسن موحدی 1403/12/26 سه مبارز در خط آتش مصطفی رضایی 5.0 1 بسیار جذاب و شیرین و تاثیر گذار. من وپسرهام با هم خوندیمش.عالی بود. حال کردیم 0 4 حسن موحدی 1403/12/20 من اطلاعاتی بودم جلد 2 راضیه ولدبیگی 4.0 3 عالی و ناب و دقیق و پر از ناگفته ها مخصوصا از جریان انحرافی انجمن حجتیه 0 11 حسن موحدی 1403/12/2 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.3 55 دربیان ایثار و اقدامات شیر زنان اندیمشکی در پشت جبهه شاهکاری است. چقدر لذت بردم از این همه حماسه و فداکاری. واقعا اگر این شیر مادران نبودند چگونه در ۸ سال دفاع مقدس با دستان خالی یک وجب از خاکمان راهم به عمال استکبار شرق و غرب ندادیم. آفرین به این حماسه وصدآفرین به حماسه سرای آن و آفریننده این اثر حماسی حوض خون. کاملا قابلیت فیلم نامه را دارد . حتما مطالعه این کتاب عالی رو از دست ندین 0 14 حسن موحدی 1403/11/30 دایره المعارف مصور جریان های سیاسی مذهبی؛ پهلوی دوم جعفر شیرعلی نیا 5.0 1 بسیار کتاب دقیق مستند جذاب و پاسخ بسیاری از پرسشها در خصوص انقلاب اسلامی است. چینش موضوعات و سبک کتاب بسیار بدیع و ناب و دقیق است و برای هر دوره مطالعاتی تاریخ معاصر حقیقتا منبعی پر مطلب و قابل اتکاست 0 6 حسن موحدی 1403/11/29 من اطلاعاتی بودم جلد 1 رضا اکبری آهنگر 4.0 5 در شناخت م نسبت به نیروهای اطلاعات و روشها ونقش آنان در خنثی کردن بسیاری از تحرکات خطرناک ضدانقلاب بسیار موثر بود 0 5 حسن موحدی 1403/11/11 هادی محمدرضا هوری 4.7 20 جذاب شیرین هنرمندانه. واقعا میراث گرانقدر اعتقادات مکتب اهل بیت با زحمت فراوان به دست ما رسیده. در ارائه ی یک شناخت خوب از زندگی امام هادی ومکتب تشیع بسیار عالی واقعا این کتاب موفق عمل کرده. حتما به عزیزان مطالعه ش رو توصیه میکنم مخصوصا نوجوانان وجوانان 0 12 حسن موحدی 1403/11/2 ذوالشهادتین امام محمدحسن روزی طلب 4.6 2 بسیار کتاب عالی و پر محتوایی بود در شناخت جریانهای فکری وفرهنگی در زمان پیش از انقلاب وبعداز انقلاب و خدمات استاد مصباح بسیار راهگشاست. مطالب ناب وعالی در خصوص مقاطع مختلف تاریخی دارد. بسیار عالی تدوین شده. توصیه میکنم عزیزان حتما مطالعه بفرمایند 0 9 حسن موحدی 1403/10/26 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.4 69 بسیار با این کتاب صفا کردم. نقل بخش مهمی از تاریخ دفاع مقدس که قهرمانان آن بجای اسلحه با کلنگ و تیشه حماسه آفریدند. تعجب نکنین جریانش رو اگر میخواین بدونین این کتاب مهیج وعالی رو از دست ندین 0 10 حسن موحدی 1403/10/25 باغ خرمالو هادی حکیمیان 3.6 16 خیلی خیلی قشنگ بود در به تصویر کشیدن چهره شکست خورده استبداد پهلوی اول وحال واوضاع شهریور ومهر ۱۳۲۰ بسیار عالی بود 0 2 حسن موحدی 1403/10/22 ۸۹ شب و یک یلدا سیما شاهرودی 5.0 1 عالی بود مخصوصا در زنده نگه داشتن آداب ورسوم زیبا وکهن ایرانی بالاخص در ایلات وعشایر مختلف 0 3 حسن موحدی 1403/10/16 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 54 سراسر عشق بود وحماسه. نخونید کلی ضرر میکنید 0 4 حسن موحدی 1403/10/9 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.3 73 بسیار کتاب جذاب گیرا و پر از نکته آموزنده بود. در بر ملا کردن چهره بزک کرده فرقه های ضد انقلاب کوموله ودموکرات بسیار تاثیرگذار بود 0 5