یادداشتهای محمد سیدیان مقدم (15) محمد سیدیان مقدم 1403/10/15 پيش از آنكه قهوه سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.6 79 #کتاب پیش از آنکه قهوه ات سرد شود یه کتاب به شدت قشنگ و درام شاید خیلی فراز و نشیب نداشت مهیج نبود ولی یه نکته خوبی داشت اینکه حرفی میخواهی بزنی ، کسی رو میخواهی ببینی ، محبتی میخواهی بکنی و .... تا دیر نشده انجام بده برگردی گذشته نمیتونی اوضاع رو درست کنی داستان کافه ای که یه صندلی خاص داره هر کس رو این صندلی بشینه میتونه به گذشته سفر کنه با کلی شرایط خاص که مهم ترش اینه تا قبل از اینکه قهوه ات سرد شود ، باید به زمان حال برگردی وگرنه .... آخرش خیلی غمگین و قشنگ تموم شد 🥰🥺 0 2 محمد سیدیان مقدم 1403/9/13 اعترافات در ساعت 7:45 لیزا آنگر 3.4 6 کتاب اعترافات در ساعت ۷:۴۵ داستان زنی که موقع برگشتن از سرکار تو قطار با زنی رو به رو میشه و جفت شون راز های زندگی شون رو برای هم میگن که یکی شون با رئیس ش وارد رابطه شده و یکی هم اینکه فهمیده شوهرش با پرستار بچه ها رابطه داره فردای اون روز دیگه خبری از پرستار بچه ها نیست و این باعث میشه زندگی آروم و بی حاشیه شخصیت اصلی داستان ما تحتالشعاع قرار بگیره و نظر من اینه که به شدت گره های داستان قشنگه سردرگم نمیشی و در انتها به خوبی داستان ها رو بهم ربط داده ممکنه موقع جا به جایی و روایت داستان ها یکم اسامی رو گمکنی که اگه بنویسی راحت تو ذهنت میمونه ⭐️ امتیاز ۴.۵ از ۵ 0 0 محمد سیدیان مقدم 1403/7/25 بیمار خاموش الکس میکیلیدس 4.1 137 فقط میتونم بگم تا لحظه آخر غافلگیر میشید... دو تا داستان تو دو زمان مختلف و اینکه به طور ترسناکی این داستان ها یه نقطه تلاقی دارند ... 0 2 محمد سیدیان مقدم 1403/6/23 در جستجوی آلاسکا جان گرین 3.7 37 در جستجوی آلاسکا کتاب درامی که داستان حول محور دختری به اسم آلاسکا و یه اکیپ نوجوون میچرخه. داستان از گذشته و قبل از اتفاقی شروع میشه تا بعد از اون ماجرا و حل کردن معما آخر های کتاب به شدت فلسفی طور میشه و ذهن رو درگیر میکنه و عشق ممنوعه ای که پسر این داستان دچارش میشه و ازش روایت میکنه، به شدت به دل میشینه این کتاب ارزش همون یه بار خوندن رو داره ⭐️ امتیاز : ۷.۵ از ۱۰ 0 0 محمد سیدیان مقدم 1403/6/1 اگر حقیقت این باشد کالین هوور 4.2 54 تا به صفحه آخر نرسیدید ، به هیچ جمله و آدمی اعتماد نکنید در این کتاب وقتی به حقیقتی می رسید باید از خودتون بپرسید اگه حقیقت غیر این باشه چی؟؟ یا اگه حقیقت این باشه چی؟؟ به شدت مهیج ، نثر روان ، کشش داستانی و پایان غافلگیر کننده داستان نویسنده تازه کاری که قراره ادامه رمان های نویسنده مشهور رو بنویسه ولی با حقایقی آشنا میشه که روند زندگی شو عوض میکنه 0 1 محمد سیدیان مقدم 1403/5/3 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 4.0 13 کتابی هست که واقعا میتونه یه رابطه خراب شده رو درست کنه یا بهتر بگم برای شروع هر رابطه بهتره اول این کتاب خونده بشه یکم ممکنه وسط هاش گیج بشید ولی قطعا نکات قشنگی تو کتاب هست که ارزش هایلایت کردن داره 0 5 محمد سیدیان مقدم 1403/3/29 آخرین پرواز جولی کلارک 3.4 13 از این کتاب هاست که خیلی فراز و فرود نداره .. خیلی سطح آدرنالین تون رو بالا نمی بره.. ولی هر آن منتظر یه ضربه از نویسنده باشید... فقط یکم آخر ش یکی از شخصیت ها نفهمیدم چی شد آخرش چه بلایی سرش اومد ولی در کل قشنگ بود... اگه دوست داشتی تو جمع کتابخون ما باشی یا اینجا پیام بده یا از تو کانال وارد گروه شو 🆔 Channel : @b00k_challenge 0 3 محمد سیدیان مقدم 1403/3/1 سه شنبه گذشت نیکی فرنچ 3.2 17 این کتاب به نظرم ارزش ترند شدن نداشت.. از اون کتابایی نیست که بخوام به کسی هدیه بدم یا برگردم از اول بخوام بخرمش... نقاط ضعف : 🔺️به جزئیات زیاد پرداخته شده بود 🔺️داستان مثل فیلم بود و جز آخراش، هیجان دیگه ای نداشت 🔺️شخصیت های زیاد 🔺️ انتهای داستان کاملا باز بود و نفهمیدم آخرش چی شد 0 7 محمد سیدیان مقدم 1403/1/11 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 290 کتابیه که تا لحظه آخر غافلگیر تون میکنه.. و هیچ جوره نمی تونید بفهمید شخصیت اصلی داستان شخصیت مثبتی داره یا منفی..تا آخر داستان همراه میشید و اصلا داستان از تب و تاب نمیفته 0 4 محمد سیدیان مقدم 1403/1/11 چگونه با هر کسی صحبت کنیم: صندوقچه راهکارها لیل لاوندز 4.2 10 کتابی که تمام مطالب رو در قالب مثال و طبقه بندی شده آموزش میده... یکی از کتاب هایی که به شدت میتونه برای فن بیان کمک تون کنه 0 2 محمد سیدیان مقدم 1402/12/20 پنج قدم فاصله ریچل لیپینکات 4.3 110 یکی از بهترین کتاب های عاشقانه ست.. عشقی که به اجبار بیماری باعث فاصله افتادن میشه.. نثر روونی هم داره پیشنهاد می کنم حتما بخونید 0 5 محمد سیدیان مقدم 1402/11/18 اتاق اما دانهو 3.8 31 حتما و حتما کتاب شو بخونید .. با خوندن این کتاب تازه فهمیدم چرا همه میگن کتاب نسبت به فیلم خیلی بهتره... با کلمه به کلمه هیجان زده شدم و شوکه می شدم بعضی جا ها ولی با فیلمش اصلا 0 5 محمد سیدیان مقدم 1402/9/18 به کشتنش می ارزد پیتر سوانسون 3.8 7 کتابی مهیج، معمایی، جنایی و کمی عاشقانه که صورت یک فیلم روایت میشود🔍 توضیحات کتاب کاملا عینی و به اندازه هستند و قابلیت دارند تا شما را در داستان خود غرق کند و آدرنالین خونتان را جا به جا کنند. کتاب درباره خانم و آقایی ست که در فرودگاه یکدیگر را میبینند و شروع به صحبت میکنند و سپس پرواز مشترکشان باب صحبت درباره یک انتقام را فراهم میکند؛ پس از آن سفر در قرار هایی شروع به نقشه کشی یک قتل و انتقام بدون دردسر میکنند فارغ از اینکه همیشه در نقطه ای که فکرش را نمیکنید غافلگیر خواهید شد 😱 داستان کتاب و پایان کتاب با تصورات شما در تضادست. اگر از دوستداران سبک های معمایی جنایی هستید یا میخواهید برای اولین بار این سبک را بخوانید؛ از خواندن این کتاب غافل نشوید 😍 امتیاز ۱۰ از ۱۰ 0 3 محمد سیدیان مقدم 1402/9/3 آدم خواران ژان تولی 3.9 178 کاش این داستان براساس واقعیت نبود.. مگه میشه انسان ها چنین کاری کنند... مثل بقیه آثار ژان تولی عالیه 0 6 محمد سیدیان مقدم 1402/9/3 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 120 یکی از کتاب هایی که بهتون قول میدم به صفحه آخر برسید قطعا دوباره میایید از وسط شروع کنید به خوندن هیجان شو دوس داشتم🤩 پیشنهاد میکنم حتما بخونید 0 9