یادداشتهای فائزه قاسم زاده (3) فائزه قاسم زاده 1403/7/23 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.4 62 تا به حال کتابی درباره وقایع کوموله و دموکرات نخونده بودم، خصوصا که خود راوی کرد بودند، خیلی بهتر با اون زمان آشنا شدم، دوست دارم به همه توصیه کنم حتما بخونندش تا بفهمند چی به سر این کشور و این مردم گذشته تا به اینجایی که الان هستیم رسیدیم. که دوباره همون حزب های منحط و منحرف ادعای طرفداری از ملت ایران و آزادی شون رو نکنند و مردم هم باور کنند😒 امثال آقا سعید چقدر سختی کشیدند در راه مبارزه با این احزاب!🥺 و چقدر انسان بی گناه که توسط اونها شهید شدند😔 باید خوند... 0 3 فائزه قاسم زاده 1402/11/15 ذهن تکانی در خانه رعنا شکوهی ستا 3.5 1 اونقدری که فک میکردم پر از نکته های جالب و جامع و اینها نبود، یه مقداری توصیه درمورد خونه تکونی و خلوت کردن خونه از وسایل بلااستفاده بود و نکته ای که برای من بیشتر از بقیه اش برجسته بود حدیثی در نهی جمع کردن آذوقه و وسایل برای روز مبادا بود! اونقدر که انتظار داشتم ذهن تکانی نبود، بیشتر نکات خانه تکانی بود 0 1 فائزه قاسم زاده 1402/11/3 درخت زیبای من ژوزه مائوروده واسکونسلوس 4.6 59 خیلی قشنگ بود، مخصوصا صفحات آخر که بیشتر اشکم رو درآورد 😭 چقدر آدم بزرگ ها میتونن سنگدل و بی فکر باشند آخه ؟! این کتاب خودش یه دوره تربیتی برای آموزش والدین هست و بنظر من اصلا مناسب کودک نیست، به درد نوجوان هم نمیخوره، فقط بیشتر افسرده میشن(چون خودشون به اندازه کافی احساس میکنند که کسی درکشون نمیکنه🤪) به همه پدر و مادر ها و مربی ها توصیه میکنم بخوننش 0 3