یادداشت زهرا جعفری

گاهی یه کتاب مدتها جلوی چشمته، تو قفسهٔ کتابته اما برای خوندنش اقدام نمیکنی؛ درست زمانی سمتش میری که به داستان و پیغامش احتیاج داری و این شگفت‌انگیزه! ❤️‍🔥

کتاب "پاستیل‌های بنفش" که جزو کتب سنین نوجوان محسوب میشه رو خوندم و از مطالعه‌اش لذت بردم، بخش‌هایی از کتاب، داستان و پیامش رو خطاب به خودم دیدم و اشکام جاری شد!

این کتاب با نگاهی انسانی و عمیق به مسائل اجتماعی، روانی و خانوادگی میپردازه که همیشه برای من ارزشمنده. کاراکتر جکسون با مشکلاتی مثل فقر، بی‌خانمانی و اضطراب دست و پنجه نرم می‌کنه، شخصیتی که بخاطر مشکلات زندگی یه شخصیت خیالی برای خودش ساخته که تحمل مسائل براش راحت‌تر بشه :)

کاترین اپلگیت به عنوان نویسندهٔ کتاب با نثری ساده اما پرمغز، مشکلات زندگی رو بدون ترحم یا شعارزدگی به تصویر کشیده و اگرچه این کتاب در دستهٔ آثار نوجوان قرار می‌گیره، اما پیام‌ها و روایتش برای هر سنی قابل لمس و تأمل‌برانگیزه ✨

شخصیت خیالی داستان، نه‌تنها پناهگاه ذهنی جکسونه، که پلیِ برای مواجهه با واقعیت‌ها و گفتگوی صادقانه با خانواده 🪄 هرچند خوندن چنین داستان فانتزی‌ای با شخصیت تخیلی ممکنه برای مخاطبینی که منطقی‌ان و یا بزرگسالن چندان دلچسب نباشه

اما در نهایت پاستیل‌های بنفش برای من از اون‌ دسته کتابهایی بود که در لحظه درست پیدات میکنن، داستانی هرچند ساده و تینیجری اما زمانی وارد زندگیت میشن که بیشتر از همیشه به داستان و پیامشون احتیاج داری :)💜