یادداشت ☆نـیـکیـن
1404/3/5
به نام خالق زیبایی دریا سلام توی ایام امتحانا که بودم سعی کردم با برنامه ریزی برسم کتابم رو هم بخونم چون حقیقتا بدجور چشمک میزنن و مخصوصا اینکه وی به نمایشگاه رفته و رسما همه نمایشگاه کتاب را خریده حالا من موندم و کتاب داستان هام و امتحانا. خب.بریم سراغ کتاب که کل دیشب رو بیدار موندم چون برای رسیدن به پایان ماجرا داشتم دیوونه میشدم.یسری نکته راجب جلد دوم اسکارلت و آیوی از مجموعه ششم: اولین نکته که وقتی داشتم نظر یکی از دوستانمون رو میخوندم و بسیار درست بود،این بود که در شروع هر فصل،شماره فصل نوشته شده بود. میتونست با دقت به مفهوم فصل،سر تیتری برای فصل ها مشخص بشه و دومین نکته متن داستان بین دوتا شخصیت اصلی داستان پاس کاری میشد.یعنی اسکارلت و خواهر دوقلوش آیوی.و در شروع هر فصل نوشته میشد که داستان از چه کسی نقل قول میشه.نکته خوبی که داشت این بود که حتی با ندونستن اینکه چه کسی داره نقل قول میکنه،بازم میشد حدس زد(با توجه به توصیفات جلد ۱ و رفتار ها) و نکته اخر برای یک خواننده اینکه مکانی که داره داستان توش اتفاق میفته رو بتونه در ذهنش مجسم کنه،یه چیز مهمه.من با داستان ارتباط گرفتم و وسطاش یهو دهنم باز میموند اما به خوبی نتونستم مکان های داستان رو برای خودم با توجه به توصیف ها،مجسم کنم. و همین در کل ارزش خوندن رو داره. *متن غلط املایی داشت شرمنده عزت زیاد😃❤️