یادداشت محدثه گرافر

جلد یازدهم؛ ادامه مقاومت بر مواضع ضد استکباری در تسخیر لانه جاسوسی، هشدار به مسئولین و مردم درباره رفتارهای نابجا به اسم مقدس‌مآبی و انقلابی‌گری، دعوت مردم به آرامش و هشیاری در برابر توطئه و هیاهوی "حزب خلق مسلمان"، بسیج عمومی مردم برای مبارزه با بی‌سوادی؛

"آمریکا باید بفهمد که دیگر وقت آن ظلم‌ها گذشته است و باید حساب کار خودش را بکند و اگر ما دیدیم که بیشتر از این‌ می‌خواهد جلو برود، ما هم کارهایی داریم که به ضرر آمریکا تمام خواهد شد."
"دانشجویان عزیز، سیاه‌پوستان و زنانی که جاسوسی آنان معلوم نیست، به وزارت امور خارجه تحویل دهید، که فورا آن‌ها را از ایران خارج نمایند. ملت شریف ایران اجازه آزادی بقیه را نمی‌دهد. لذا دیگران در بازداشت هستند تا دولت آمریکا به خواست ملت عمل کند."
"هرکس در هرجا هست مقید باشد که کارهایش را که می‌کند آن‌طوری که خدا فرموده بکند."
"ملت ما با "شورای امنیت" فرمایشی که از اول تکلیف آن معلوم شده موافق نیست. رسیدگی به امر شاه مخلوع و امر جاسوسان در مرکز جاسوسی، جز در ایران امکان ندارد؛ زیرا علائم و شواهد جرم در ایران است و قابل انتقال به غیر ایران نیست."
"هر کاری می‌خواهید بکنید. ما را نترسانید از اینکه ما نظامی می‌آوریم. ما نظامی‌های شما را اینجا دفنشان می‌کنیم..."
"هان! ای پدران کلیسا... چه خوب و به جاست که ناقوس‌ها را به فرمان خدای عالم و دستور عیسی مسیح، به نفع ملت‌های مستضعف، که در زیر چکمه دژخیمان "کارتر"ها از هستی ساقط می‌شوند، به صدا درآورید... خوشا به حال آنان که از بهر عدالت زحمت می‌کشند و دعا می‌کنند."
"شیطان‌ها را بشناسید. تا نشناسید نمی‌توانید دفاع کنید از خودتان. شیطان باطن خودتان را بشناسید، شیطان‌های خارجی را هم بشناسید، تا بتوانید با آن‌ها جهاد کنید. شیطان باطنی انسان خود آدم است."
"باید فرهنگ وابسته کشورمان را به فرهنگ مستقل و خودکفا تبدیل کنیم و اکنون بدون از دست دادن وقت و بدون تشریفات خسته کننده، برای مبارزه با بی‌سوادی به طور ضربتی و بسیج عمومی قیام کنیم... لازم است تمام بی‌سوادان برای یادگیری و تمام خواهران و برادران باسواد برای یاددادن به پاخیزند..."