یادداشت سپیده

سپیده

سپیده

1403/11/26

یه روایت جذاب و متفاوت از داستان زیبای خفته معروف!
خب من خودم اولش به این خاطر کتابو شروع کردم که فضای استیم پانک داشت و تاحالا از این سبک کتابی نخونده بودم و دوست داشتم تجربه‌ش کنم.
فکر نمیکردم که انقدر دوستش داشته باشم چون حتی تو بچگی زیاد طرفدار انیمیشن زیبای خفته یا باقی انیمیشن های این شکلی دیزنی نبودم که دختره منتظره شاهزاده ای سوار بر اسب سفید برای نجاتش بیاد!
ولی آرورای زیبای خفته به هیچ عنوان با آیلای این کتاب قابل قیاس نیست. آیلا یه دختر سرسخت و مبارزه، دختری که هرچیزی که داره رو خودش بدست آورده و همچنان برای اهدافش می‌جنگه و منتظر کسی نیست که برای نجاتش بیاد، در برابر سرنوشت سر خم نمیکنه و میخواد خودش سرنوشت خودش رو بسازه.
عاشق این کتاب و قلم نویسنده شدم!
فضای نسبتا شاد و حال خوب کنی داشت. روند داستان دوست داشتنی و لذت بخش بود. به شخصیت ها و روابط بین اونها تقریبا خوب پرداخته شده بود. دنیاسازی خوب و‌ جالب بود و علاوه بر اون چندان پیچیده نبود و من با وجود اینکه کتاب قبلی(دیو کوکی و دلبر) رو نخوندم تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم و خودم رو توی اون فضا تصور کنم‌. البته باید حتما یه جایی رو برای این کتابم خالی کنم و بخونمش چون داستان دیو و دلبر همیشه برام جذاب تر از بقیه بوده و دوست دارم ببینم نویسنده در داستان اونا چه خلاقیتی به خرج داده🤔 به علاوه با خوندن اون کتاب شاید از این کتاب و دنیاش هم درک بهتری پیدا کنم؛ نمیدونم.
5 ستاره رو بهش میدم چون نمیتونم ایرادی ازش بگیرم. شاید یه جاهایی حوصله‌م سر رفت و دوست داشتم داستان سریع تر پیش بره ولی خب دلیلش احتمالا این بود که زیاد طرفدار ژانر عاشقانه نیستم که اونم ایراد از منه و نه از کتاب😅
خلاصه که بخونید و لذت ببرید.
سفر با کشتی هوایی دنیل در کنار اتوماتون ها و شیفتر ها برای مبارزه با جادوگر خبیث خوش بگذره!⛵