یادداشت яσвεят

جلد دوم بارتیمیوس در واقع این جلد کار بر روی شخصیت ناتانیل هم بیشتر شده و همین طور پردازش شخصیتی بارتیمیوس و قاونین دنیای جادوگری اون هم بالاتر رفته و از طرفی نثر نویسنده برای خواننده جذاب تر شده و ترغیب میشه برای ادامه ی داستان کاراکتر کیتی که رقیب ناتانیل به حساب میاد حس و حال همدیگر رو دارند از لحاظ شخصیتی انگار مونث و مذکر دیگری هستند این بار اما ما به پراگ و چک هم سفر می کنیم و کمی از فضای تیره و تاریک لندن فاصله میگیرم البته فقط کمی ... چشم گولم یجورایی بدون اسپویل میشه گفت در پراگ قرار داره از طرفی دیگه اینکه هفت لایه و سطح برای احضار جن ها وجود داره و بارتیمیوس فقط سطح 4 ام هستش ب این قابلیت ها و ویژگی ها داستان رو جالب تر میکند که سطوح بعدی و بالاتر چه ویژگی های دارند در طول داستان این جلد نیز بارتیمیوس هنوز به خدمت ناتانیل هستش و داره سختی ورنج و عذاب میکشه اما بعد از گذشت اتفاقاتی آزاد میشه حالا همین موضوع میتونه انگیزه ای باشه برای جلد بعدی ک آیا دوباره ما بارتیمیوس را داریم و اگر داریم در خدمت چه کسی است یعنی باید گفت باید دید این جن بدبخت توسط کدوم جادوگری احضار میشه ؟ :)
زهرا سادات گوهری