یادداشت paria
1403/10/30
کریس کالفر یکی از نویسنده های واقعا محبوبمه و عاشق قلمشم...انقد روون و دوستداشتنی و رنگارنگ مینویسه مگه میشه عاشق کتاباش و داستان هایی که تعریف میکنه نبود؟ همچنین که دیالوگ های خیلی قشنگ و تاثیر گذاری هم داره که این مورد هم تو جادوهای همیشگی و هم توی قصه های همیشگی مشهود بود. نکته ای که من خیلی دوس داشتم این بود که کریس کالفر این لطف بزرگ رو کرد به ما و نیومد یه مجموعه ی جدا از دنیای قصه های همیشگی بنویسه.اینکه اسپین آفی از شخصیت های دوستداشتنی قصه های همیشگی نوشته خیلی خیلی کار قشنگیه و لذت بخش و این معماهای حل نشده ای که از اون مجموعه موندن کم کم قراره تو این یکی مجموعه حل شن به نظرم...و کلا اینکه میاد پیش زمینه ای از شخصیت های مختلف رو به طرق مختلف میده خیلی کار قشنگیه.مثلا اینکه ملکه ی برفی رو اومد این جوری داستانشو تعریف کرد و به شخصیتش عمق بیشتری بخشید خب خیلی کار خوب و لذت بخشی بود. خلاصه که کریس کالفر جزو تاپ تن هامه...و وای طنزهاش...من سر جوک کانر تو فصل یکی مونده به اخر جلد اخر قصه های همیشگی که با خواب کردن مردم و 100 سال طلسم زیبای خفته شوخی کرد قشنگ قهقه زدم...واقعا طنزپردازی کریس کالفر»» خلاصه که من واقعا عاشق کتاباشم و امیدوارم باقی داستان کوتاه ها و کتاب هاش از دنیای قصه های پریان هم ترجمه و چاپ بشن و خیلی منتظر جلدای بعدی این مجموعه هستم. و همین دیگه :) تاریخ اتمام:01.5.22 تاریخ ریویو نویسی:01.5.23 ساعت ریویو نویسی: 1:37 A.M