یادداشت حنا دروی

با سلام و درود سفرنامه مرداد ماه من به کشور همسایه ترکیه بود.🇹🇷 مجددا و مثل کتاب های قبلی آقای ضابطیان لذت بردم از این سفرنامه و فکر می کنم پایه ثابت تمام نوشته های آقای ضابطیان موارد زیر باشه: _زبان و قلم گرم و صمیمانه نویسنده _عدم گزافه گویی و اضافه گویی _بیان مواردی ناشناخته و ناگفته از سرزمین ها و اما ترکیه! کشوری که شاید بتوان گفت هم در ظاهر و هم در باطن میان مدرنيته و سنت قرار گرفته و هر دو را کنار هم قرار داده است؛ گر نگهدارمن آنست که من می دانم،شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد! ترکیه،کشوری است با فرهنگ های بسیار جالب و نزدیک به فرهنگ خود ما این سفرنامه که سر زدن به مکان هایی بود که تا به حال نشنیده بودم و هر بار با خواندن اطلاعات در رابطه با آن ها چشمام از تعجب باز و دلم شاد و خوشحال می شد. از سفارت خانه ی ایران گرفته تا موزه های عجیب و جالب! از کوچه پس کوچه ها تا خانه ی مصطفی کمال(آتاتورک)! معماری های منحصر به فرد و مساجد زیبا! این کتاب را من قطعا به شما پیشنهاد می کنم چرا که دیدگاه شما را مثل من نسبت به ترکیه و تصوری که داشتید، تغییر خواهد داد! ممنون از توجه تون ☕️
این سفرنامهها جالب به نظر میان. دلم خواست برای اولینبار برم سراغ سفرنامه خوندن.🥰
حنا دروی