یادداشت محمود مطهری‌نیا

کتاب فوق العاده زیبا، هنرمندانه، جذاب و با خط تعلیقی نوشته شده که سخت می توان آن را زمین گذاشت.
مهمتر از جنبه های داستانی کتاب، ظرافتهای معرفتی نویسنده است؛ مطالبی که تنها در آموزه های معدودی از استادان اخلاق سطح کشور یافت می شود.
🍁  مخاطب به طور ویژه خانمها هستند و آثار تربیتی قابل توجهی می تواند داشته باشد. بعید می دانم کسی و به خصوص خانمی این کتاب را پیش از زیارت مشهد مطالعه کند و روی سفرش اثر نگذارد. دست اندرکاران برنامه های فرهنگی اگر بتوانند کاری بکنند مخاطبانشان در شهر مبدأ یا در طول مسیر رفت این کتاب را بخوانند، سفر کم حاشیه و پر برکتی را إن شاءالله تجربه خواهند کرد.
🍁 با مطالعه این کتاب پس از مجموعه رمانهای تاریخی قبل، سختی نگارش در حوزه تاریخ اسلام را لمس کردم. در فضای تاریخی، اتفاق رخ داده و دست نویسنده به مراتب بیش از دیگر حالات برای خلق اتفاقات بسته است.
🍁 این کتاب  را هم باید داشت، هم چندین بار و نه تنها یک مرتبه باید خواند هم خواندنش را به دیگران تا می توان توصیه کرد و برای هدیه به رمان خوانها هم کادوی مناسبی است.. البته حتماً تأکید کنید آن را بخوانند.
خوشا بسعادت و توفیقات نگارنده آن....

پ.ن: این کتاب خاطرات پیش از شبکه های اجتماعی رایج این روزها را زنده کرد. چتهای گوگل عجب دورانی داشت. حال و هوای اصطلاح اینویزیبل (ناپیدا و غیرقایل مشاهده) و چراغهای سبز و قرمز را فقط کسانی می توانند درک کنند که آن روزها را تجربه کرده باشند...یادش بخیر