یادداشت یوتاب
1404/2/5
زاغ مقلد جلد سوم مجموعه کتاب عطش مبارزه خلاصه: کنتیس اوردین در دو بازی گرسنگی جان سالم به در برده است اما او تبدیل به نمادی از یک انقلاب شده است نظر شخصی: یکی از بهترین مجموعه هایی که خوندم در آینده باز هم می خونم دلایلی که این مجموعه کتاب رو پیشنهاد می کنم بخونید: ۱. رشد شخصیت های داستان تغییر و تحولات شخصیت ها ۲. بحث سیاسی کتاب که واقعا جذابه پلوتارک بازی گردان وقتی میگه برای چند دهه ی دیگه نیازی به انقلاب نداریم واقعاً جذابه یجوری نشون داد اون همه خون ارزششو داشت ولی باز هم اونها آدم بودن و هنوز به تمام آرمان ها نرسیدن ۳. به اندازه بودن صحنه های اکشن و عاشقانه در ادامه باید اضافه کنم که به سنتون توجه کنید به ۱۴ تا ۱۸ ۱۹ پیشنهاد می کنم شاید برای بزرگتر ها یکم کسل کننده بچه گانه بشه خب میرسیم به تحلیل من از داستان واقعا یه پایان خوش حق شخصیت اصلی بود با اینکه کاملاً خوش هم نبود ولی بازم خوب تموم شد اینقدر که من برای مشکلات پیتا و کنتیس گریه کردم برای خودم شخصاً گریه نکردم😂 و کنتیس خیلی بد تا کرد با پیتا حدود اواسط کتاب اصلاً هیچ دلیلی نداشت به کسی که آسیب روانی خورده حافظه اش دستکاری شده توقع داشته باشه باهاش مهربون باشه نمی فهمیدم شاید برای اینکه توقعاتش رفته بود بالا خودش هم قبول داشت بنابراین عفو کردمش🤭
1404/2/6
واقعا قبول دارم بازی های گرسنگی یکی از بهترین مجموعه های هست که خوندم و واقعا خیلی خیلی خوب بود به نظر من. طوری که تا چند ماه همش ازش تعریف میکردم باهات خیلی موافقم در مورد رشد شخصیت ها و فضای داستان فیلمش هم به کتاب وفا دار بوده و خیلی خوبه اون رو هم ببین
1404/2/7
وای دقیقا منم اول فیلمش رو دیدم و یکی از فیلم های مورد علاقم بود قشنگ صد بار فیلم رو دیدم بعد فهمیدم عه چی شد کتاب هم داره؟! خب چطور میتونم گناه کبیره نخوندن کتابش رو مرتکب بشم و البته که کتاب همیشه خیلی خیلی خیلی بهتر از فیلمه بازی های گرسنگی هم استثنا نیست .مثلا با این که بازیگر پیتا خیلی خوب بازی میکرد ولی من توی کتاب همیشه تصور میکردم پیتا از کتنیس بلند تره ولی خب اگر بخوایم یکم توقعات رو بیاریم پایین چون فیلم که هیچ وقت کتاب نمیشه فیلمش هم واقعا خیلی خوب بود .خیلی خوبه که از کتاب ها اقتباس های خوب میسازند @yotab
یوتاب
1404/2/6