یادداشت غفارپور
1401/9/20
1402/3/29
۴۴۰ صفحهست و مجبورتون نکرده بودن که کتاب رو بخونید. خوشتون نمیاومد نمیخوندین. هدف کتاب هم داستانش نیست و فلسفهی تفکر افراد مختلف در اون مورد بحث هست. طبیعتا وقتی کتاب رو به خاطر داستان برمیدارین تا بخونین هیچ جذابیتی درش پیدا نمیکنین. خوشتون نیومد باشه ولی به محتوای کتاب توهین نکنین. این کتاب بیشتر از صد ساله داره چاپ میشه و همیشه هم طرفدارای خودش رو داشته. چندین اقتباس سریالی و سینمایی هم ازش ساخته شده. کتاب بیخودی میبود اولا بعد از چند نوبت چاپ فراموش میشد و دوما به اقتباس نمیرسید.
1402/3/29
نظرش رو گفته. چرا عصبانی میشین؟ چون یه چیزی مورد اقتباس بوده و بهبه چهچه شده کسی حق نداره ازش بدش بیاد؟
1402/3/29
@Atiehayyar در اون صورت باید میشد ۸۸۰ صفحه 😂 برای من که این کتاب ۴۴ صفحه بود بس که توی این چند باری که خوندمش برام شیرین بود. نامهی آقای دارسی به الیزابت بنت رو فکر کنم بیشتر از هزار بار خوندم. 🤩
1402/11/3
موافقم. داستان بسیار سطحی و بدون تعلیق بود. نسخه ای که من خوندم هم حدود پانصد ششصد صفحه بود.
عطیه عیاردولابی