یادداشت زهرا جعفری
1404/1/6
داستان یک شهر، شهر خرس، ادامهٔ یک تراژدی و دنبال کردن جزئیات زندگیِ افراد مختلف.. چرا باید این داستان ادامه داشته باشه؟ مثل زندگی؛ نقطهٔ پایانی نیست، بعد از اتفاقات تلخ زندگی باز هم ادامه داره و باید ادامه بدیم...❤️🩹 فردریک بکمن با کتاب "ما در برابر شما" یکی از واضح ترین پیغام هایی که رسوند این بود: کوچیکترین کارها، حرفها، نگاهها در طی گذر زمان مثل یه گوله برفن که میتونن تبدیل به بهمنی بشن که آوارش باعث آسیبهای جبران ناپذیری روی خیلیها بشه این کتاب میتونه بهت یادآوری کنه یه کار کوچیکِ خوب میتونه یه نفرو نجات بده و یه کار ظاهرا بیاهمیت اما بد، زندگیای رو تباه❗️ جامعه؟ "جامعه یعنی حاصل جمع انتخابهای ما" رویکرد بکمن اینطوریه که به یادمون بیاره همهٔ آدما، هم خوبن هم بد، خیلی ها خاکستری ان و الزاما سفید یا سیاه محض نیستن، مگه تو واقعیت همینطور نیستیم؟ :) شخصیتپردازی های این نویسنده و پرداختن به جزئیات از نقاط قوت این نویسنده است که باعث شده کتاباشو با علاقه بخونم، انگار یه رمان میخونی که زوایای مختلف کاراکترها رو روانکاوی میکنه ❤️🔥 و سوال بزرگی که حین خوندن کتاب ذهنتو مشغول میکنه اینه که آیا ما هم تو جامعه ای که زندگی میکنیم مسئولیت انتخاب هامون رو برعهده میگیریم؟ :) تو بخشی از این کتاب بکمن به یک کاراکتر همجنسگرا پرداخته بود، نحوه برخورد مردم با اون جوری بود که باعث میشد دلت براش بسوزه و حق رو به اون بدی.. نمیدونم اینو باید جزو تبلیغات وسیع صورت گرفته بدونم که غربِ امروز میخواد به بقیه بقبولونه یا بهتره بگیم نویسنده خودش قربانی این تبلیغاته؟ داستانپردازی کتاب "فقط" نمیخواست واقعیتهای جامعه رو نشون بده، مشخصا "فراتر" از اون بود... طبیعی و عادی نشون دادن این گرایش و آموزش درک این موضوع که: مردم! اینم عادیه...🚶♂ فارغ از شهر خرس و داستانهاش، این مسئله تو فیلم و سریالها و کتابها زیاد بهش پرداخته میشه، این حجم از تبلیغات باعث تغییر ذائقهها و افکار مردم شده و اگه کسی هویت خودشو نشناسه و نتونه حق و باطل و تشخیص بده تو منجلابی که غرب برای خودش و بقیه ساخته غرق میشه❕ و در آخر این کتاب ادامه شهر خرس محسوب میشه و حتما اول باید اونو بخونید و آیا پیشنهادش میکنم؟ اگه شهر خرس رو دوست داشتید حتما چرا که نه؟ 🫠🫀