یادداشت Mahdiss Nasr

Mahdiss Nasr

Mahdiss Nasr

1404/4/14

تحصیلات مرگبار : تحصیلات مرگبار یه کتابیه که در دسته ژانر دارک آکادمی و فانتزی قرار میگیره .                                                                   داستان درمورد دختری به نام ال هست که چندان مثل بقیه شخصیت اصلی هایی که خوندیم نیست ، نه شجاعت ماورایی و نه امید و انرژی فضایی داره و نه یه قلب بزرگ که کلی آدم توی اون جا گرفته باشن . بله ال آدم چندان امید بخش و خندانی نیست  و با این وجود من ده برابر اینجور شخصیت ها دوستش داشتم ال در تلاشه توی مدرسه خاص و مسخره جادوگری که نه راهنما و نه محافظی و نه معلمی وجود نداره جون خودش رو در برابر منحوس های بی شمار حفظ کنه و در همین حین با پسر رو اعصابی  به نام اوریون آشنا میشه که استعداد درخشانش واقعا غیر قابل تحمله و از بچگی به اصطلاح تو پر قو بزرگ شده و از همه غیرقابل تحمل تر اوریون لیک سه بار جون ال رو نجات داده !!!!                                                                                                               راستش من این کتاب رو برعکس بقیه کتابا فقط به خاطر احساس مثبت و کششی که در من به وجود می‌آورد خوندم و تحقیق زیادی نکردم  بماند که تحصیلات واقعا هم ناشناخته بود و نظرات چندانی درموردش وجود نداشت این کتاب کتابیه که واقعا سراسر مونولوگه و پنج درصد هم دیالوگ داره و همچنین پر از جزئیات و توصیفات و واگویه های ال با خودشه . شخصیت پردازی ال واقعا خوب بود ( بسیار باهاش همذات پنداری میکردم اغلب) شخصیت پردازی اوریون هم قابل قبول بود و واقعا ترکیب ال و اوریون دوست داشتنی بود رومنس کتاب واقعا زیاد نیست و تازه صفحات آخر شکل رومنس به خودش میگیره و ملایم و دلنشین هست شخصیت پردازی آدیا و دوستای ال در کل به نظرم نیاز به پرداخت بیشتری داشت و شخصیت پردازی ناقص بود . توصیفات قلمرو ها و فضای طبقاتی مدرسه به راحتی قابل تصور بود . به نظرم فضا سازی  هم خوب بود و واقعا فضا ها به تصویر کشیده شده بود . کتاب کتابی یانگ ادالت هست و دنیا سازی و سیستم خاصی نداره و صرفا یه زنگ تفریح دلنشین هست . توجه کنید کتاب واقعا دیالوگ های بسیار بسیار کمی داره که اینقدر کمبود دیالوگ واقعا ضعف هست . در نهایت کتاب رو به عنوان یه کتاب سبک و باحال در اوقات فراغت که حوصله فکر کردن و جدی دنبال کردن کتابی رو ندارید پیشنهاد میکنم البته اگه با مونولوگ زیاد و دیالوگ کم مشکل خاصی ندارید . اوریون و ال بامزه همیشه یه گوشه کوچیک از ذهن من باقی میمونن🪄🩶