یادداشت نوا
1403/9/26
خب واقعا این کتاب میتونم بگم خوبه دارک رومنسه یعنی شما نمیتونید چیزی خارج از ژانرش تصور کنید. ژانر کتاب طوریه که اگه با روحیات خواننده سازگار نباشه قطعا براش جالب نیست و بنظرم هرکس باید با توجه به روحیات و علایقش کتابی که قصد داره بخونه رو انتخاب بکنه، و توی نظراتی که راجب کتاب داده میشه سعی نکنه خواننده رو از خوندنش جلوگیری بکنه!
1404/5/28
داری میگی دارک رومنس به قول دوستمون این فقط دارکه هیچ رومنسی داخلش نیست به زن به چشم یک کالا نگاه میشه و یه سری چیزها عادی سازی میشه واقعا این پنج ستاره ای که دادین رو درک نمیکنم.
1404/5/28
باباااا ما داریم تو چه دوره ای زندگی میکنیم؟؟ دوره ای که میگه مرد بهتر از زنه؟ چون این کتاب رسماً به زن ، به عنوان فرد پایینتر پرداخته کل موضوع این به اصطلاح کتاب راجب تجاوز و استاک و این مزخرفاته خب آره بابا نباید بقیه رو از خوندنش منصرف کنیم که ببخشید ولی خنده دار بود حرفتون
1404/6/3
واقعا نمیدونم گریه کنم یا مثل دیوانه ها بخندم اخه جناب یعنی چی که بقیه رو از خوندنش منصرف نکنیم!!! این کتاب اشغاله، داره تجا.. وز رو عادی سازی میکنه بعد شما اومدی 5 تا ستاره دادی و میگی.... صبر، واقعا نمیدونم به همچین کسایی چی بگم
pippa fitz amobi
1404/6/3