یادداشت پرسفونه 🇮🇷
1404/3/31
باز هم یک کتاب دوست داشتنی دیگه. 😍 با سلیقم جور بود و به خاطر همین هیچ ایرادی توش ندیدم( ایراد که داشت قطعا ولی ترجیح میدم نا دیدشون بگیرم)؛ یکم اون بخش اساطیریش انگار با بقیهی کتاب خوب قاطی نشده بود و مثل یک مخلوط ناهمگن بود ولی زیاد برام مهم نیست و با توجه به پایان کتاب به نظر میرسه در جلد بعدی بیشتر از اینا از خدایان بخوانیم و خدایان این کتاب از المپ نشین ها احمق تر و از اسکاندیناویی ها انتقامجو تر هستن. اگه یک نفر بهم بگه یک خلاصهی بدون افشا و کوتاه از این کتاب بگو واقعا نمیدونم چرا ولی نمیتونم، یک سادگی خاص در عین یک پیچش داستانی خاص داره، البته اونقدرا هم ازش توقع خاص بودن نداشته باشید چون ممکنه به خاطر توقع بالاتون دوستش نداشته باشید، من که بی توقع خوندمش چون ترندی بود و معمولا ترند های بوکتاک به سلیقهی من نمیخورند ولی گاهی استثناء هایی هم پیدا میشه. بخش مورد علاقم از کتاب عاشقانهی زیباش بود😍 واقعا دوتا شخصیت به هم میومدن و با این که هر دوشون سن کمی داشتن عشقشون آبکی نبود ولی به خاطر شرایط جنگی یک مقدار تحت تاثیر هیجان کاری رو کردن که احتمالا در حالت عادی اگه پیش میرفتن هیچ وقت به این زودی این کار رو نمیکردن😂 و در نهایت ترجمه خانم خرامانی خوب ومناسب بود. پ.ن: از این کتاب دوتا نسخه توی بهخوان ثبت شده کاش ادغام میشدن😶
1404/3/31
متاسفانه یک لیست کتاب رو قبل از جنگ تصمیم گرفتم بخونم و حتی یک درصد فکر نمیکردم شرایط مملکت این شکلی مثل یکی دوتا از این کتابا بشه😑😭😂
پرسفونه 🇮🇷