یادداشت آگاتاهد.

اگه یه‌نفر
        اگه یه‌نفر بهم بگه من یه کتاب از آگاتا کریستی خوندم و دیگه سراغش نرفتم، احتمالا با بیل میوفتم دنبالش. چون نویسنده‌ای هست که پنجاه مدل سبک متفاوت نوشته و نوع برخی کتاباش رو اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد!
ولی در مورد مک‌فادن، باید بگم اینطوری نیست. بهترین کتابی که ازش خوندم "هیچ وقت دروغ نگو" بود، و بقیه بنظرم ضعیف بودن. اگه یکی رو ازش خونده باشید و خوشتون نیومده باشه، احتمال اینکه از بقیه لذت ببرید واقعا کمه.🤝

جای گفتن نداره که قاتل و پلات توئیست‌های این کتاب رو حدس زدم. دیگه واقعا با سبک نوشتن و غافلگیری‌هاش آشنا شدم و این احتمالا آخرین فرصتی بود که تا چند وقت بهش دادم (پنجمین کتابیه که ازش خوندم)🥰

تنها دلیل این دو ستاره، هیجان کتاب بود و اینکه احتمالا به درد یه استراحت کوتاه بین بقیه کتابا می‌خوره، مگرنه واقعا هیچ محتوای جالب و خلاقانه‌ای نداشت. حداقل برای من.🫠
پیشنهاد می‌کنم بخونید؟ قطعا نه.

Negar rahimi

Negar rahimi

21 ساعت پیش

کلا سبک نوشتاری و موضوعات مک فادن خیلی مشابه همدیگه است ،اگه یه کتاب ازش بخونید متوجه مدل داستان ها و حتی غافلگیری های بقیه کتاب ها هم میشید

18 ساعت پیش

دقیقا. خیلی حیفه واقعا

دقیقا، خیلی راحت میشه دستشو خوند.
از آگاتاکریستی چه کتابای خفنی پیشنهاد میکنی؟

18 ساعت پیش

اگه جاسوسی_هیجانی دوست داری، دشمن پنهان و چهار غول بزرگ جالب بودن
برای شروع کتاب های معمایی پوآرو، راجر آکروید و ورق‌ها روی میز بنظرم جالب بودن. برای مارپل هم جیب پر از چاودار
ده بچه زنگی هم یکی از کتاب‌های خاصشه
البته خیلی سلیقه‌ای هست ولی اگه یکی رو بخونی و خوشت بیاد راحت‌تر میتونم کتاب‌های شبیهش رو بهت معرفی کنم🫠

ممنونم:))
@Hananeh.

13 ساعت پیش

داستان های فریدا رو راحت میشه پیش بینی کرد و یه جاهایی هم واقعا کشش میده
سبک نوشتاری آلیس فینی هم همینطوره.
من خودم جنیفر لین بارنز رو بیشتر میپسندم

13 ساعت پیش