یادداشت زهرا🌿

(⚠️هشدار لو رفتن داستان)
🌱این یادداشت ممکن است داستان را فاش کند🌱

عادت کرده ایم همیشه در انتهای نمایش ها، فیلم ها، همه بهم برسند...🌱
همه بخندد، رنگین کمان بزند و آدم های بد به سزای اعمالشان برسند ولی حقیقت چیز دیگریست.
همین عادت باعث میشود وقتی با حقیقت های تلخ و دور از تصورمان روبرو میشویم، دچار حیرت شویم.

📜شاید در ابتدا کمی حوصله سر بر بود اما کم کم، میشد به توانایی نویسنده اش پی برد!
در عین اسارت، دلاور بودن را به تصویر کشیدن کار هرکسی نیست و سارتر به خوبی این کار را انجام داده.
دیالوگ های پشت سر هم، دقیق و بدون وقفه؛ بی توضیح اضافه و هرزگویی های رایج برای پیش بردن متن، داستان را جذاب تر میکند.
و قهرمانانی که خود، قاتل آدم های دیگر بودند اما سارتر طوری قلم چرخانده بود که انهارا دوست داشتیم...

و گاهی در زندگی مان چقدر تلخ، آنچه که نباید میشود، پرده می افتد و کمی بعد؛ همه فراموش میکنند چه بر سرمان آمده.

باز هم ارزشش را داشت:)

1402/10/16

هنوز شروع نکردم کتاب رو.. ولی فکر میکنم خط اول یادداشت‌تون تقریباً داستان رو لو داد..🥲

شاید😅
اصلاح میکنم👍🏻🫶🏻

به نظرم بهتره چندان در بند «چیستی» نباشیم و به «چگونگی» فکر کنیم. برای اون‌ها که می‌خوان آثار ادبی و هنری رو با دقت بیشتری مطالعه کنن، همیشه قدری لو رفتن داستان اجتناب‌ناپذیره. شاید تمایزهای مخاطب خاص با عام از همینجا شروع بشه.

«عادت کرده‌ایم»
منم عادت کردم دیگه..🥲🤷🏻‍♀️ ازونجایی که ترک عادت موجب مرض است بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والا بخدا
 @choghoke_tanha