یادداشت رعنا حشمتی
1402/9/8
این کتاب واقعا فوقالعاده بود. یه چیزی بهتر از خوب. برای من، واقعا کمککننده و روشنکننده بود. ✨ نوری تابوند به شیوهٔ ارتباطم با آدمها. دلم میخواد تکتک کسایی که میشناسم رو مجبور کنم بخوننش. گرچه با توجه به جلد بینهایت زشتش، و فضایی که کتابهای روانشناسی درست کردن، گارد خیلی زیادی وجود داره براش، و خب سخت میشه کار آدم. :)) ولی… نمیدونم چطور بهتون بگم که چطوریه. چقدر ساده، واقعی، و درست چیزها رو توضیح میده و ذهنش رو روی واقعیتهای تلخ جهان نبسته. یا دنیا رو برای خودش کوچیک نکرده. یا حتی نمیتونم بگم چیزی بهتون میگه که خارقالعادهست و شما قبل از این نمیدونستید. نه! اینطور نیست. ولی به نکات کوچک و ظریفی توجه میکنه که در همهٔ زندگی کاربرد داره. تفاوتهای زبانی خیلی ریزی که باعث تفاوتهای بزرگ میشن. —— در مدتی که داشتم کتاب رو میخوندم سعی میکردم از چیزهایی که گفته استفاده کنم، و به طرز عجیبی مؤثر بود. مخصوصا روی رابطهم با مامانم. خیلی جاهاش گریه کردم. چون احساس میکردم یکی درکم کرده. واقعا همراهش احساس همدلی میکردم. انگار یکی نازم میکرد و میگفت میفهمم رعنا. —— خلاصه که توروخدا بهش گارد نداشته باشید. و جلدش رو که یه نماد بینالمللی هم هست مثکه، تحمل کنید و بخونیدش. امیدوارم برای شما هم تجربه خوبی باشه. 💙 —— اگر به زود خوندنتون کمک میکنه، بگم که تو طاقچه بینهایت هم هست. ♾️
1402/9/8
چه معرفی خوب و صمیمانهای، واقعاً ترغیب شدم که بخونمش!👌🏻🧡 هشدار برای زود قضاوت نکردن براساس طرح جلد هم خیلی بهجا بود :))
1402/9/8
واقعاً فکر نمیکردم که کامنتهام مفید واقع بشه، خوشحالم که کمککننده بوده! :))🧡✨ @marmarin_libro
1402/9/8
وای خیلی خوشحالم. امیدوارم بعد از خوندنش هم راضی باشین. 😌🍃 :))))) آره واقعا. طرح جلدش خیلی آدم رو گمراه میکنه. 😅
1402/9/8
رفت تو لیستم. ممنونم از معرفی و ممنون از بهخوان که بدون توجه به جیبم، هر لحظه بیشتر از قبل داره کتاب جدید به لیستم اضافه میکنه 💘
1402/9/8
آخ جون. 🥹💚 خوشحالم. امیدوارم شما هم با خوندنش حال کنین. ✨ و واقعا بیتوجهی به جیب و قلب تیر خورده رو خوب اومدین. :)))
1402/9/8
خب منم کتاب و تو طاقچه پیدا کردم و حتما میخوانمش، فقط به خاطر رعنا جان😉. ممنون از معرفی قشنگ و پرشورت
1402/9/9
منم مدت هاست کتاب و دارم ولی بهم گفته بودن تنها نخون و با درمانگرت بخون و اینا برای همین با اینکه احساس می کردم خیلی به دردم می خوره گذاشتمش کنار
1402/9/12
به شما دوست عزیز کتاب «موهبت شگفتانگیز خشم» از همین نویسنده رو توصیه میکنم. مناسب خشانت بیشتر :))