یادداشت Saba
1404/6/15
مانگا و انیمه سگ های ولگرد بانگو درباره یک آژانس کارآگاهی هست که اعضای اون موهبت های فراطبیعی دارن.اما چیزی که من میخوام ازش صحبت کنم موضوع داستان نیست.میخوام درباره شخصیت ها صحبت کنم! نویسنده داستان توی یک اقدام خلاقانه و بسیار زیبا شخصیت های مانگا رو بر اساس نویسنده های معروف ژاپنی و در مواردی نویسنده های معروف کشور های دیگه پردازش کرده. مثلا شخصیت دازای اوسامو از روی دازای نویسنده معروف ژاپنی خلق شده.و مانگاکا ( به همون نویسنده مانگا میگن) به نحوی بسیار زیبا یه سری خصوصیات اخلاقی دازای معروف رو توی شخصیت مانگا گنجونده و یکی از جذاب ترین شخصیت های انیمه ای رو خلق کرده. حتی اسم موهبت شخصیت مانگا ( دیگر انسان نیست یا نه آدمی) از روی کتاب معروف دازای برداشته شده. این خلاقیتی که مانگاکا به خرج داده باعث میشه خیلی افراد مثل من بعد دیدن انیمه یا خوندن مانگا علاقمند بشن درباره شخصیت واقعی اون نویسنده تحقیق کنن و کتاب هاش رو بخونن. خود من شاید اگه اینقدر شخصیت دازای بانگو رو دوست نداشتم هیچ وقت تصمیم نمیگرفتم کتاب های دازای رو بخونم یا بعضی کتاب های اوگای موری رو توی لیستم قرار نمی دادم. پس این یادداشت رو بیشتر به عنوان نوعی قدردانی نوشتم از این مانگا که باعث شد سمت نوشته های بعضی از نویسندگان بزرگ برم. حالا بخوام بیشتر مثال بزنم میتونم به فئودور داستایوفسکی ( اینجا شخصیت منفیه😔) و نیکلای گوگول ( اینم همینطور) اشاره کنم. خیلی قشنگ نیست؟ فرض کن نویسنده موردعلاقت شخصیت یه انیمه بشه و تو پیگیر داستانش بشی.یه داستان کارآگاهی جذاب! به هر حال به همه ی کسایی که عاشق ادبیات ژاپن یا کلا عاشق ادبیات هستن پیشنهاد میدم این مانگا رو بخونین یا حداقل انیمه رو ببینین چون واقعا لذت میبرین.
Saba