یادداشت کبری لطیف
1403/5/24
بسم الله الرحمن الرحیم کتاب "تو خواب میکائیل هستی" نوشته آقای " تیمور آقا محمدی" است. این کتاب یک رمان نوجوان امروزی است با تمام فکرها و دغهدغههای کهنه و نو. که گاه آدمها را دوست دارد گاه ندارد. در این کتاب "میکائیل" نوجوان پانزده ساله دنبال جواب سوالاتی از دیگران است، دیگرانی که از رویاهای خود گذشتهاند، این کتاب در عین حالیکه غیر مستقیم نتهای موسیقی را آموزش میدهد نثری نو دارد چرا که نویسنده سعی کرده تمام کلمات فارسی باشد؛ بنابر این از کلمات بیگانه پرهیز کرده است. " تو خواب میکائیل هستی" در گیریهای عشق نوجوانی را خوب به تصویر در آورده، آقای "آقا محمدی" توانایی خودش را در زیبایی وجودی موسیقی و کتابخوانی به رخ مخاطب کشیده است. بریدهای از کتاب: <<میروم روی صندلی توی بالکن رو به خانهی آوا اینها مینشینم. الان دارد چهکار میکند؟ چیزی به پدر و مادرش گفته؟ هوا جوری نیست که باران بگیرد...بارانی که از صبح بر سر و روی من باریده و آرزو کردهام این شهر و آدمها را در خود ببلعد. دیگر این رویا را دوست ندارم، به همه حتی آن جوان مو سفید عینکی خواهم گفت که من دیگر این را، این خوابوخیال را نمیخواهم.>> از آثار وی میتوان به << رونی یک پیانو قورت داده، مرا با دریاهای مرده کاری نیست، ردپاهای روی آب و هرگز به جنگ سیگار تعارف نکن و...>> نام برد. کتاب" تو خواب میکائیل هستی" در انتشارات مهرک در صد و هفتاد و دو صفحه به چاپ رسیده است.