یادداشت محمدتقی ریاحی

عالی
 و مت
        عالی
 و متعالی👌🏻😍
قلم خانم فاطمه نفری به قدری زیبا و دلچسب و جذابه که نمیشه وقتی کتاباشون رو دست گرفت لحظه‌ای زمین‌شون گذاشت. «گلوله های برفی» مجموعه ای از داستان های نوجوانِ خانم نفری است که توسط انتشارات بوستان کتاب قم چاپ شده است.
من قبلتر داستان بلند «نگهبان سرو» را به قلم ایشان خواندم و آشنایی من با این نویسندهٔ کاربلد نوجوان نویس، از همان کتابِ زیبا و تاثیرگذار شروع شد. بعدها رمان «بی تابی آرزوها» و دو کتاب مجموعه داستان های نوجوانشان را یعنی همین «گلوله های برفی» و «بچه های مردم» رو خریدم و هرزگاهی در بین مشغله های درسی و کلا درگیری های زندگی، یکی دوتا از داستان های این دو مجموعه را میخوانم و کیف میکنم😍 داستان های «گلوله های برفی» یکی از یکی زیباتر و جذاب تر نوشته شده اند و احسنت باید گفت به نویسنده بابت چنین ایده ها و سوژه هایی. و واقعا هر کدام از داستان ها پندآموز و تاثیرگذار هستند و گهگاهی بر احساسات آدم هم چیره میشوند. گاهی با شخصیت ها میخندیم و گاهی بغض میکنیم و گاهی احساساتی میشویم از فیلم هندی بازی‌هایشان. در کل داستان های خانم نفری این توانایی را دارند که باهاشون مهارت های زندگی را بیاموزیم، ارزش های خانواده و دوستی را متوجه شویم و یاد بگیریم که به جای غم و غصه خوردن برای مشکلات زندگی و لجبازی کردن با آنها، در پی برطرف کردنشان قدم برداریم.
بخرید، بخوانید ، ضرر نمیکنید.

(پ.ن: چون دنبال عکسی میگشتم که با محتوای کتاب همخوانی داشته باشه، پوستر انیمیشن مهارت های زندگی را انتخاب کردم)