یادداشت
1403/6/9
اول از همه درمورد جلد کتاب که سایه ی الیسه بگیم. این عکس مال زمانیه که بچه خوک رو که (شاید¿) بچه ی دوشس بود رو بغل کرده بوده. و اما درمورد داستان. تقریبا هممون میدونیم که الیس مدتی کتاب ممنوعه بوده ( چون افراد رو به مصرف مواد تشویق میکرده*) و وقتی شروعش کردم ، جز اینکه دلیلشو میدونستم ، فهمیدم چرا . داخل کتاب تصاویری وجود داشت و اما اوایل داستان گردن آلیس دراز میشد که واقعا حتی خود منم ترسیدم ! داخل انیمیشنش که خودمم عاشقشم ، هیچ خبری از درازی گردن نبود و واقعا خیلی چیزها که توی کتاب بود توی انیمیشن نبود.( فکر میکنم بخاطر گروه سنی کودک بوده که مخاطبشه... ولی خیلی تغییر ش دادن ) خبری از دوقلو ها ، گل های سخنگو ، جمع شدن موجودات عجیب دور آلیس و گربه اش نبود. داستان خیلی سریع شروع شد، جوری که خواننده وقتی برای جمع و جور کردن وسایلش برای سفر نداشت. و امان از حرف زدن های بیش از حد آلیس... کتاب با انیمیشن خیلی فرق داشت... حتی فیلمش هم که ترسناک ساخته شده بود. پایان هم که بی سر و ته بود و کشاندن پای یک دزدی چیز مسخره ای بود. درمورد لاکپشت قلابی هیچ چیز متوجه نشدیم ، اینکه داستانش چیه؟ چهرهی آلیس رو بسیار ترسناک طراحی کرده بودند و ... چیزهایی که توی انیمیشن بود هم توی فیلم تقلید شده بود و اصلا مثل کتاب پیش نرفته بود. گاهی داستان آنقدر گیج کننده میشد که هیچی نمیفهمیدم . حال امیدواریم که جلد بعدی نظرمون رو تغییر بده🤌