یادداشت سارا حسینی
3 روز پیش
من مانده بودم که برای پیدا کردن کتابهای مورد نیازم از کتابخانهٔ آیتالله بروجردی، باید چه گِلی به سر بگیرم که خبر رسید کتاب گرانقدر آقای جلیسه چاپ شده! حقا که در این مجموعه، با گردآوری فهرست الفبایی کتابهای درسی دوره قاجار و پهلوی، خدمت بزرگی به پژوهشگران کردهاند. اگر دوست داشتید اطلاعات بیشتری پیدا کنید، متن آقای یاشار هدایی را در باب کتاب، در سایت کتابک بخوانید. بخشی از متن را به اختصار این جا میآورم: «کتاب «فهرست کتابهای درسی کتابخانه آیت الله العظمی بروجردی»، منبعی است برای راهنمایی پژوهشگران، چندانکه که گویی راهی از راههای دشوار پژوهش را علامت گذاری کرده است. اما از حیث محتوا و موضوع پژوهش، کتابی است با دو نبش: نبشی رو به تاریخ آموزش و پداگوژی در ایران، با همه زیرشاخههایش و نبشی رو به ادبیات کودک، باز هم با همه زیرشاخههایش. هر دو نبش متعلق به یک بنا یعنی فرهنگ کودکی هستند؛ اگرچه این تعلق، امروزه نسبت به گذشته با حدود و ثغور بیشتری همراه شده است.» (یاشار هدایی، به نقل از سایت کتابک)
(0/1000)
نظرات
3 روز پیش
آره رایگانه. کتاب رو من هیچ جا پیدا نکردم. خود آقای جلیسه گفت که میتونید از سایت کتابخونه برای جستجو استفاده کنید. همهی مطالب فهرست اونجا هست. @sarahosseini1403
0
3 روز پیش
تحلیل انتقادی تأثیر گفتمانهای سیاسی بر بازنمایی شاهنامه در کتابهای درسی فارسی نظام آموزشی ایران معاصر (دور دوم ابتدایی و دور اول متوسطه)
4
سارا حسینی
3 روز پیش
0