یادداشت ⋆。˚ ☁︎˚。⋆Mahlin *ੈ✩‧₊˚
1404/4/31

استرس و خونسردی ویلن رو دوست دارم😅💔😭 خب... واما شش کلاغ. داستانی که خیلی تعریفش رو شنیدم. با توجه به علاقه شدیدی که به کتاب های هیجانی، جنایی و بزن و بکش و اینا داشتم فهمیدم موضوعش جوریه که امکان داره خوشم بیاد. یه باند خلافکار، خلاف دست مشهور و تفاله هایی که دولت در به در دنبالشونه... و حالا یه پیشنهاد بزرگ به این باند خلافکار شده یه سرقت غیر ممکن! خب همه ی اینایی که شنیدم جذبم کرد بخونمش. خب.... قشنگ بود ولی نه اون قدری که من انتظار داشتم. اوایل کتاب کسل کننده بود، وسطاش کمی از این کسالت در اومد و اواخرش خیلی خوب شد جوری که ۱۰۰ صفحه آخر رو یه نفس خوندم! یه جورایی مثل ...فیلمهای سرقت از بانک می مونه. بیشترمون جذب فیلمهایی میشیم که از همون اول با هیجان شروع میشن، نه اونایی که از دو ساعت فیلم ۸۵ دقیقشو به قبل سرقت اختصاص میدن. بنظر من شش کلاغ اون جوری بود. بیشتر کتاب به ماجراهای قبل سرقت اختصاص داشت و یه جوری حوصله آدم سر میرفت شاید یه سری اتفاقات افتاد ولی یه جورایی خسته کننده شده بود و من یه جاهایی ریدینگ اسلامپ شدم... مطمئنا کتاب قشنگی بود و خیلی ها دوستش داشتن ولی من کتاب هایی دوست دارم که روند هیجان انگیز تر و اتفاقات میخ کوب کننده تری داشته باشن. مطمئنا جزو مورد علاقه هام نیست. ولی در کل قشنگ بود و صد درصد ارزش خوندن داره. دنیا سازی باحالی داشت. کز ، اینژ، ماتیاس، جسپر، ویلن و نینا... (قطعا شوخی های جسپر به جذابیت کتاب خیلی اضافه میکنه🤣😅) فک نکنم سراغ جلد دومش برم... اگه کسی خونده و میدونه چی میشه ممنون میشم واسم اسپویل کنه ❤
Asma Goli
1404/5/1