یادداشت نجمه صافدل
1404/3/30

"من باید آدم مهمی می شدم، که نشدم".ص۱۵۳ . "الما" زنی خانه دار است که احساس می کند حجم زیاد مسیولیت هایی که بعنوان همسر و مادرِ دو فرزند بودن، بر گردن دارد، او را از خودش دور کرده و نمی تواند زمانی را برای خودِ خودش اختصاص دهد و کارهایی که مورد علاقه ی خودش است، انجام دهد. او کمی قبل تر فکر میکرد که اشکالی ندارد همه ی وقتش را برای خانواده بگذارد و بشورد، بسابد و بپزد تا خانواده در امن و امان باشند و سر و سامان بگیرند... اما این اواخر، به خود آمد و دید همه ی آرزوهای شخصیِ خود را فراموش کرده...و بنابراین تصمیم می گیرد برای جبران خستگی هایش،قدم در مسیری بگذارد که او را به جایگاه مهمی که میتوانست در اجتماع داشته باشد، برساند اما؛.... . ✍من.نوشت؛ کتاب "شرم" فوق العاده کتاب خوشخوان و حال خوب کنی هست مخصوصا برای ما خانم ها و بویژه مادرها. خط به خط کتاب رو که میخونیم متوجه میشیم در تحمل بعضی سختی ها،چقققققدر شبیه هم هستیم🥴. قلم نویسنده در طول کتاب، طنزِ ریز و جالب توجهی داره که باعث میشه در هر صفحه خنده به لبانتون بیاد😊.و ترجمه ی کتاب هم که عااااااالی💯. فقط پایانِ کتاب کمی برام مبهم بود که البته بعد از اینکه چند صفحه آخر رو، دو سه بار خوندم، متوجه مطلب شدم و همین توصیه رو به شما هم می کنم😉. خلاااااااااصه که خیلی چسبید و از کتابهاییه که پیشنهادش می کنم بویژه به خانما. 👭.پیشنهاد اکید.🥰