یادداشت MBVPDR
﴿مرگ همیشه در کمین است، اما این بار جامهای انسانی به تن کرده...﴾ این رمان جنایی-تاریخی از مجموعه پرطرفدار «ماجراهای اراست فندورین»، ما را به روسیه تزاری قرن نوزدهم میبرد. آکونین با تلفیق هوشمندانه «تاریخ و معمای جنایی»، داستان کارآگاهی خارقالعاده را میسازد که در آن هر کس میتواند قاتل باشد، حتی خود قربانی! چرا این اثر خواندنی است؟ شخصیتپردازی استادانه: فندورین، کارآگاهی با ذهنی تحلیلی و گذشتهای مرموز بافت تاریخی غنی: تصویری زنده از جامعه روسیه در آستانه انقلاب طرح جنایی پیچیده: معمایی که تا آخرین صفحات خواننده را درگیر نگه میدارد ۵ نکته کلیدی: ۱. عنوان کتاب اشاره به مفهوم «فرشته مرگ» در فرهنگهای مختلف دارد ۲. نویسنده برای صحت تاریخی، ماهها در آرشیوهای روسیه تحقیق کرده ۳. شخصیت فندورین ترکیبی از شرلوک هلمز و فیلسوفان روسی است ۴. هر فصل با سبکی ادبی متفاوت روایت میشود ۵. پایانبندی کتاب یکی از غیرمنتظرهترین پایانها در ادبیات جنایی است در یک نگاه: این رمان ثابت میکند که بهترین داستانهای جنایی، آنهایی هستند که نه فقط ذهن، که روح خواننده را به چالش میکشند. پ.ن (آیا ارزش خواندن دارد؟): پاسخ: کاملاً! برای شما مناسب است اگر: عاشق رمانهای تاریخی-جنایی هستید ، از شخصیتهای پیچیده لذت میبرید ، به فرهنگ روسی علاقه دارید شاید نپسندید اگر: دنبال داستانهای سریع و ساده میگردید ، از توصیفات تاریخی خسته میشوید نکته خوانش: بهتر است با دقت و بدون عجله خوانده شود تا از ظرافتهای طرح داستان لذت ببرید