یادداشت سارا عرفانی
1403/6/10
کتاب بسیار بد برای مخاطب کودک و نوجوان ابتدای داستان میگه مادربزرگم قصه های زیادی درباره ی شبح ها بلده که برامون تعریف می کنه. بعد هم یه قصه میگه از جک لاغره که به خاطر یه اتفاقی در کلیسا تبدیل به شبح می شه. یعنی دیگه نه زنده است نه مرده. و تبدیل به شبح شده. ما در واقعیت چنین چیزی داریم؟؟؟ چرا باید کودک رو درگیر مسائل ترسناک و غیرواقعی کنیم؟ خوندن این کتاب رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم.
1403/6/23
سلام و ادب ممنون از نظر بسیار زیباتون بله بنده هم موافقم ک این کتاب برای کودکان نیست و ژانر کودک باید مجزای از این مطالب باشه و طبیعتا این داستان و امثال این روی کودک تاثیر نامناسبی داره «چون قصه ماورای تصورما میتونه تاثیر عمیقی روی روح و روان هر شخصی اعم از کودک و بزرگسال بزاره» اما نکته بنده اینجاست که امتیاز کمی که شما بخاطر این به کتاب دادین که کودک درگیر مسائل ترسناک و غیرواقعی میشه؟ خب باید عرض کنم این کتاب اصلا برای کودک نیست و اگر هم نویسنده به قصد کودکان نوشته دلیل نمیشه ما به کودکان توصیه کنیم و اینکه اگر اینطور باشه تمام کتب فانتزی و ترسناک امتیاز کم میگیرند چون برای کودکان نامناسب است؟ دنیای خیال و فانتزی رو فقط میشه به نوجوانان «البته ک برای کودکان هم فانتزی جذاب وجود داره» توصیه کرد البته نه همه کتاب ها. خلاصه ک من با اصل نظر شما موافقم اما با نظر روی این کتاب مخالفم چون این کتاب میتونه برای نوجوان جذاب باشه
1403/6/23
البته ک الان نوجوان با آثاری همچون هری پاتر و ارباب حلقه ها و حتی کتب فانتزی ایرانی مثل هفت جن آشناست و دنبال کننده و طرفدار دوآتیشه این ژانر ها هستند. منع کردن از خوندن این کتاب ها بنظر من درست نیست شاهکار هایی هستند که نوجوانان باید بخوانند البته در کنار مطالعه آثار کلاسیک و ادبی ایرانی و کتب شهدا
1403/6/12