یادداشت Sheida Hanafi

Sheida Hanafi

Sheida Hanafi

دیروز

اگه برای شما هم پیش اومده که خوندن نمایشنامه‌های شکسپیر و دیالوگ گویی ادم ها اعصاب شما رو متشنج میکنه ، خوندن این کتاب رو بهتون پیشنهاد میدم چون با زبان ساده و داستانی هر نمایشنامه‌ ملموس تر و دوست داشتنی و قابل فهم تر به چشم میاد 🥺
 نسخه‌های اندرو متیوز از شکسپیر بیشتر حالت داستان کوتاه بازنویسی‌شده دارن، برای اینکه راحت‌تر خونده بشن. من یه معرفی جمع‌وجور از  هرکدوم نوشتم 🤌😅

✨ رومئو و ژولیت
عاشقانه‌ترین تراژدی شکسپیر؛ دو جوان از خانواده‌های دشمن، عاشق هم می‌شن و برای رسیدن به هم همه‌چیز رو به خطر می‌اندازن. پایان تلخش همونیه که جاودانه‌اش کرده.

✨ هملت
داستان شاهزاده دانمارکی که روح پدرش به خوابش میاد و ازش می‌خواد قاتلش (برادر خودش) رو مجازات کنه. هملت بین شک و تردید، عقل و جنون، گیر می‌کنه.

✨ مکبث
ماجرای مردی جاه‌طلب که با وسوسه همسرش و پیشگویی جادوگران، پادشاه اسکاتلند رو می‌کشه و خودش پادشاه می‌شه. ولی احساس گناه و ترس کم‌کم نابودش می‌کنه.

✨ اتللو
یک فرمانده سیاه‌پوست که عاشق دزدوموناست. اما دستیار خبیثش، یاگو، با دروغ و حسادت، زندگی و عشق اون‌ها رو به تراژدی تبدیل می‌کنه.

✨ تاجر ونیزی
داستان آنتونیو و وام‌دادن از شایلاک، مرد یهودی. این نمایشنامه پر از بحث درباره‌ی عدالت، دوستی و بخششه.

✨ رویای شب نیمه تابستان
یک کمدی جادویی و پر از پری‌ها و عاشقانه‌های اشتباهی! توی جنگل پر رمز و راز، معجون عشق باعث می‌شه همه عاشق آدم اشتباهی بشن.

✨ شاه لیر
پادشاهی که می‌خواد پادشاهی‌ش رو بین دخترهاش تقسیم کنه و ازشون می‌پرسه کی بیشتر دوستش داره. چاپلوسی‌ها باعث می‌شه انتخاب اشتباه کنه و آخرش به فاجعه برسه.

✨ دوازدهمین شب
کمدی پر از اشتباه هویتی! دخترکی به اسم ویولا در هیئت پسر وارد ماجرا می‌شه و یک مثلث عشقی بامزه و پر از سوءتفاهم شکل می‌گیره.