یادداشت and...
1404/4/13
جا داره یه خسته نباشید بگم به نویسنده این کتاب با ذهن کثیفش بیشتر اموزش جن/سی بود تا یک رمان عاشقانه و کاملا مشخص بود که نویسنده هیچ خلاقیتی بکار نبرده . شخصا خودم چند جاشو توی یک سریال یا کتاب دیگه دیده بودم اینجوری بودش که نویسنده رسما داشت میگفت عشق فقط یک بهونه برای لذت های جن/سیه و همچنین داستان این کتاب چیزیه که نمیشه اسمشو عشق گذاشت در کل پشیمون شدم از خوندنش
1404/4/14
واقعا هم اصلا من موندم چرا همچین کتابی باید چاپ بشه تو ایران واقعا ذهن نویسنده مریض و کثیف بود
1404/4/14
اصلا ارزش این که بخری رو ندارع چه برس بخوندن حیف کاغذ هایی که واسه چاپ این کتاب به هدر رفته
1404/4/15
دیگه چه کنیم که بعضی ها از این صحنه ها لذت میبرن و من خوشحال هستم که من و شما و بقیه ی عزیزان میدونیم که این کتاب کتاب خوبی نیست @whybaby
دقیقا منم موقع خوندنش همچین حسی داشتم و حتی نتونستم تمومش کنم و نصفه ولش کردم😂 واقعا چرا همچین چیز مزخرفی باید اینقدر ترند بشه؟
متاسفانه جامعه داره به این سمت گرایش پیدا میکنه واسه همین اینطور چیزا زود پر فروش و ترند میشن
آخه من از نشر اندیشه بیگی خوندم ، انقدر سانسور داشت که فکر میکردی وسط سفید برفی و هفت کوتوله فرود اومدی 😅 بعد طبق نظرات شما عزیزان و چیزایی که شنیدم واقعا چاپ شدنش تو ایران عجیبه البته که یک سری از مردم که عقاید پوسیده و جنسی دارن به این موارد انقدر علاقه دارن که براشون جذابه 🫤
and...