یادداشت زینب صاحبیان
1402/2/19
ذهن نویسنده برای خلق دنیایی تخیلی اما بنظرم نه چندان تخیلی و وام گرفته از آینده ای دور اما قابل پیش بینی، خلّاق بر وزن فعّال و همان معنای مبالغه اش است! عموماً این ژانر ها به مزاج واقع گراها خوش نمی آید در عین اینکه خوراک حقیقت گراهاست! اگر به شخصیت پردازی بیشتر از وقوع وقایع اهمیت می دهید باید بگویم اصلا و ابدا دست روی کتاب خوبی نگذاشته اید گرچه به شخصه برای این نوع سبک ها این مسئله را ایراد نمی دانم. یک ستاره کمتر هم برای طولانی شدن بیش از حد و در خماری گذاشتن مخاطب به شکل افراط گونه اش گذاشتم که طرفداران این مجموعه به اندازه کافی برایش سر و صدا کردند اساطیری نویسان هم به این حد کشش نمی دهند تا پاسخ اصلی ترین پرسش های جلد اول را به جلد دوم برسانند!
(0/1000)
نظرات
1402/2/19
در واقع حقیقتگرایی که فرمودید همان است که بعضی آن را آرمانگرایی میخوانند؟
2
0
1402/2/19
آرمان گرایی شِقّی از حقیقت گرایی است حقیقت گرایی مشمول مفاهیم مختلفی است اما آنچه که اصل مفهومش است (حق) است به معنای درستی، حق، حقانیت، حقیقت ، معنا... و هرچه که حق مطلب را می رساند. به «باید باشد» های گذرای ما آدمیان فقط اطلاق نمیشود «باید باشد» های ما همان آرمان هاست که نه آن هم همه ی آنها! آنهایی که حق است و در زمره حق است.
0
1402/2/19
ممنون از زحمتی که کشیدید پاسختان برای حقیر جالب بود اما سوالی دیگر آرمان تنها شامل (باید باشد) است یا مثلا شامل (خوب است باشد) هم میشود یا ...؟
1
0
1402/2/19
رحمت است آرمان به معمول اصطلاح رایج فراتر از خوب است باشد است! (خوب است باشد) انگار مفهومی مستحب دارد اما آرمان آنگونه که در باور آدمیان جریان دارد و در سیاست و حکومت و جوامع بیشتر معنا میشود (آنچه که باید باشد) است
0
1402/2/19
0