یادداشت زهرا جعفری
1403/12/6
خوندن کتابای چند جلدی مثل دیدن یه سریال چند فصلی میمونه که بعد از تموم شدنش انگار یه تیکه از خودتو لابهلای اون صفحات و قسمتها جا گذاشتی 🫠 مجموعه کتاب "راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب" با خوندن کتاب "خوب مثل مردهها" تموم شد اما همیشه توی ذهنم به عنوان یه مجموعه کتاب عالی باقی میمونه ✨ جلد سوم رو بیشتر از دو جلد قبل دوست داشتم، عاشق داستانایی ام که جذابیتشون با ادامه پیدا کردن فصل های جدید افت که نمیکنن هیچ، گاهی قوی تر ظاهر میشن و جلد سوم دقیقا برای من همینطوری بود 🔥 هالی جکسون با جلد سوم نشون داد که به حق یه نویسنده تواناست تو ژانر معمایی_جنایی و تبدیل به یکی از نویسنده های مورد علاقم شد ❤️🔥 توی این جلد با اینکه تشخیص مظنون برام آسون بود اما از اواسط داستان با روندی مواجه شدم که بشدت جالب بود و اصلا انتظارشو نداشتم❗️ روندی خاص از دید روانشناسی، تضاد تفکرات درمورد مفاهیمی مثل عدالت و مسائل پیچیدهٔ قانونی و توجه بیش از حد قانون به وجود مدرک و.. باعث شد این جلد برام جذاب تر از دو جلد قبل باشه 🫀 شاید اسم کتاب های این مجموعه چندان جالب نباشه (حداقل برای من اینطوری بود :) اما وقتی اسمشونو به انگلیسی میخونی میبینی اتفاقا اسمهای قشنگ و جالبی دارن که اتفاقا به داستانشون هم خیلی میاد🪄 A good girl's guide to murder Good girl bad blood As good as dead در آخر اگه ژانر معمایی_جنایی دوست دارید به هیچوجه خوندن این مجموعه کتاب جذاب رو از دست ندید ❤️🔥🌝