یادداشت باران هستم :)!
1404/4/17
فرار از کتابخانهی آقای لمونچلو کتابی درباره ارزش کتابخوانی! داستان درباره پسر دوازده سالهای به نام کایله که عاشق بازی فکریه و وقتی میفهمه معروف ترین بازی ساز کشور داره به شهرشون نیاد تا یه کتابخونه بزرگ بسازه و دوازده نفر دانش آموز قراره اولین کسانی باشن که به اون کتابخونه میرن، با وجود اینکه هیچی درباره کتابخونهها نمیدونه تلاش میکنه جز اون ۱۲ نفر باشه. البته این فقط اولشه! بعد از ورود به اون کتابخونه حالا چطور باید خارج بشه و برنده بزرگترین مسابقه زندگیش بشه؟ این کتاب بی نظیره. نوجوون های داستان بچههایی هستن که توی یه شهر بدون کتابخونه بزرگ شدن و حالا برای اولین بار خفنتربن کتابخونه عمومی جهان رو میبینن. چه راهی بهتر از بازی کردن میتونه بچهها رو عاشق این کتابخونه کنه؟ مسابقه قرار از کتابخونه آقای لمونچلو پر از معماست و بچهها باید برای حل کردنش توی کتابخونه تحقیق کنن و باهم همکاری کنن. این کتاب از بهترین پیشنهاد های مطالعه برای سن ۱۰ تا ۱۴ ساله. اما چرا؟ خیلی از ما از کتابهایی که میخوانیم درسهای کوچیک و بزرگ میگیریم و خوب میدونیم اگه بچهها از کودکی یا نوجوونی کتاب بخونن دنیاهای بینظیری رو تجربه میکنن و چیزای زیادی یاد میگیرن. این کتاب بهشون یاد میده کجا باید دنبال جوابها بگردن؟ کجا دنبال ماجراجویی برن؟ کجا میتونن دهها بار توی دهها دنیای مختلف زندگی کنن؟ کجا میتونن یادبگیرن تنها نیستن؟ این کتاب چشمکی میزنه و میگه «خب معلومه، بین کتابا!» اگه به من باشه، میتونم دهها صفحه از خاطرات خوبی که با شیش یا هفت بار خوندن این کتاب به دست آوردم بگم. :) این کتابو به کیا توصیه میکنم؟ به همه! مخصوصا نوجوون هایی که دنبال جایی برای تعلق داشتن میگردن. در کتابخونه لمونچلو همیشه روی شما بازه. و البته مامان بابا هایی که میخوان بچهشون عاشق کتاب و کتابخونه بشه :)